Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося відео на пісню Latexfauna «Cherkaschyna»

Відео дня: дивимося відео на пісню Latexfauna «Cherkaschyna»

23 вересня гурт Latexfauna презентував нову пісню Cherkaschyna та відеокліп на неї.

Музиканти кажуть, що Черкащина — це українська Каліфорнія: розмаїта, засмагла, з красивими людьми, Канівським океаном і скелястими каньйонами Гірського Тікича, високим-превисоким небом, в якому ще засвітла, але у вечірній млості видно Венеру й Сатурн.

«Кінець літа. Тобі цілих 16 років. Йдете улюбленим другом на діскатєку. Ви харашо покупалися в річкі, сходили на турнічки, шоб сісі набухли під стрейчовой футболкой. Потом прийняли літній душ. Обільно намазалися Олд Спайсом і напшикалися дезіком Бонд. Але запах свіжоскошеної розпашілої трави у надвечір’ї перебиває парфуми. Вам з кентом сцикотно поринати в гущу райцентрівського діскача, але думка про те, шо в променях свєтомузики твоя любіма однокласниця побачить тебе інакше, надихає на подвиги. Це її останній шанс, бо завтра — на Київ. І якшо вона не клюне цього разу, кусатиме лікті за 10 років, коли ти сягнеш зір», — описує трек гурт.

Режисером відео став ізраїльтянин Інді Хаїт.

Вокаліст гурту Діма Зезюлін зізнається, що зйомки кліпу стали для учасників гурту справжнім випробуванням:

«Ніхто з нас не займався танцями до цього. Ви це й самі можете помітити, подивившись кліп. А займатися по 4 години 4 рази на тиждень упродовж місяця — це вам не курей за бари брати та двері ковбасою зав‘язувати».

Крім цього, Latexfauna анонсувала вихід нового альбому Senbernar, який вийде 30 вересня. А також запустили конкурс: той, хто опише свій рідний край найкрасивіше й найхудожніше — отримає новий альбом на вінілі «з підписами і почестями».

Нагадаємо, що нещодавно гурт випустив пісню від імені видатного козака, державного діяча Івана Богуна, який користувався популярністю серед жінок.


Читайте також: Відео дня: дивимося відео на пісню badactress «Абонент»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024