Головна
>
Музика
>

Latexfauna публікуватиме хтивки та невидані пісні на OnlyFans, щоб зібрати на дрони

Latexfauna публікуватиме хтивки та невидані пісні на OnlyFans, щоб зібрати на дрони

Київський інді-поп гурт Latexfauna відкрив профіль на платформі OnlyFans. Таким чином музиканти хочуть зібрати кошти на закупівою безпілотників для Збройних Сил України.

Підписка на гурт коштуватиме 10 доларів. Виконавці кажуть, що публікуватимуть на OnlyFans розпусні фото та відео, а також ще не видані акустичні пісні та «делікатні моменти з подорожей».

«Пірнай у розпусту разом з нами, лижи мед прямо з вулика разом з нами, допомагай Україні разом з нами», — кажуть учасники гурту.

На сторінці вже можна знайти еротичну фотосесію «ню» в аксесуарах Nagolovy від художниці Лесі Патоки.

Також виконавці виклали нову пісню Люцерна, яку фронтмен Дмитро Зезюлін виконує під акустичну гітару голяка в студії. Гурт обіцяє створювати багато контенту, викладати аранжування, які не увійшли в дискографію, розбори музичних гітарних, басових чи клавішних партій, а також унікальні рубрики.


Latexfauna — київський інді-поп гурт, що грає у напряму чилвейв. Колектив утворився в 2015 році. На сцені дебютував у 2016 році на фестивалі «Республіка». У жовтні 2016 року у київському клубі Mezzanine відбувся перший сольний концерт Latexfauna. Із 2017 року співпрацював з лейблом Moon Records. За час діяльності гурт випустив низку синглів, мініальбом Season One та два великі студійні альбоми: Ajahuaska та Serbernar.

До складу гурту входять вокаліст Дмитро Зезюлін, гітарист Ілля Случанко, бас-гітарист Олександр Димань, клавішник Олександр Мильніков та барабанник Максим Гребінь.

OnlyFans — британська платформа, що за платною підпискою дозволяє діячам з різних сфер надавати своїм підписникам ексклюзивний контент. Творці контенту отримують кошти безпосередньо від своїх шанувальників за підписку, з чайових або з оплати за трансляції.


Читайте також: Відео дня: дивимося кліп Kurs Valüt на пісню Next

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024