Головна
>
Кіно
>

Відео дня: дивимося трейлер фільму «Життя на межі»

Відео дня: дивимося трейлер фільму «Життя на межі»

У березні в український прокат виходить документальний фільм «Життя на межі». Сьогодні, 27 лютого, команда  презентувала трейлер.

«Життя на межі» — фільм про становлення й розвиток українського спротиву від подій Революції Гідності до повномасштабної війни Росії проти України. Стрічка охоплює весь період російсько-української війни від 2014 року до сьогоднішніх днів. Режисером фільму виступив Павло Пелешок, а продюсером — Юрко Іванишин, які також є українськими ветеранами. 

«“Життя на межі” дуже майстерно зроблено. Він динамічний і часто виглядає, наче голівудський блокбастер, а не документальна стрічка. Тут чітко продумані сюжетні арки. Навіть там, де не вистачає власного досвіду чи кадрів, продюсери вдало використовують напрацювання інших…В жодному з моментів фільм не давить на сльозу, не намагається вичавити із глядача жалість чи тугу. Реальність зробить це сама, без зайвої допомоги художніх засобів»,описував свої враження від фільму головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко


Нагадаємо, що Павло Пелешок та Юрко Іванишин — українські ветерани, які були на війні з 2014 року.  У 2016 році вони стали продюсерами стрічки «Зима у вогні», яку було номіновано на «Оскар» як «Найкращий документальний повнометражний фільм». Права на фільм також придбав Netflix.

Світова прем’єра «Життя на межі» відбулась наприкінці минулого року в Берліні, а в грудні 2022 року 20 грудня 2022 року фільм показали в Києві.

В український прокат фільм виходить 16 березня. Дистрибуцією займається «Артхаус Трафік», Liroom є інформаційним партнером.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024