Головна
>
Відео
>

LIL BATYA випустив кліп для всіх, хто страждає від погоди за вікном

LIL BATYA випустив кліп для всіх, хто страждає від погоди за вікном

Вчора, 5 лютого, напередодні чергового погіршення погодних умов репер LIL BATYA випустив кліп на пісню SNEG. Це гостросюжетне відео він прокоментував таким чином:

«На вулиці температура воздуха все нижче і нижче, але в кліпє Ліл Баті температура наростає, бо він прийшов розтопить весь льод і поставить жирну крапку в цій зубодробящій холодній порі. Своїми строчками Ліл Батя вирішив визвать суку-зиму на батл і показать хто тут главний, тому у кліпє ви побачите справжнющу схватку між репом і снєгом. Раунд!»

Хіп-хоп проект LIL BATYA стартував у січні минулого року з треком присвяченому одному з районів Києва – Борщага. Окрім цього треку в нього є також пісня Свині. Ознайомитись з його творчістю можна тут.


 Катерина Ятель

Не так багато композицій в українській музиці загалом, а в хіп-хопі тим паче, викликають у мене таке сильне почуття солідарності з виконавцем.Напевно його можна було б назвати україномовним міксом Грибов та Кургана. Додаткових компліментів заслуговує і стилістично продумане відео, в якому доречно поєднується іронія над естетикою хіп-хоп культури та якісна картинка. Про те, наскільки серйозно я коментую це відео, судіть самі.


Фото: В’ячеслав Шв.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024