Головна
>
Новини
>

Відео дня: лайви YUKO та OY Sound System для конкурсу Sziget

Відео дня: лайви YUKO та OY Sound System для конкурсу Sziget

Сьогодні розпочався другий етап голосування премії APPS Music & SZIGET: Awards, у якому беруть участь 14 українських гуртів. У рамках цього етапу будуть опубліковані лайв-відео кожного з гуртів, за які глядачі зможуть проголосувати та визначити переможця. Першими з’явилися відео гуртів YUKO та OY Sound System.

OY Sound System – гурт, який заснували два брати Галаневичи: Марко і Тарас. Вокалісткою проекту стала Вікторія Родько. Зараз колектив здебільшого виступає як дует через те, що Марко зайнятий діяльністю свого основного проекту ДахаБраха. 2017 року OY Sound System випустили дебютний альбом Attention! Attention!. Останнього разу ми мали змогу бачити проект наживо під час фестивалю Startup Гогольfest у Маріуполі.

YUKO – дует Юлі Юріної та Стаса Корольова, який з’явився після участі обох у “Голосі країни” в команді Івана Дорна та згодом стали підопічними лейблу Masterskaya. YUKO виступали у цьогорічному відборі на “Євробачення”, а також уже встигли випустити два альбоми, кожний з яких потрапляв у наш топ-3 за рік. Остання робота проекту – кліп на пісню Vesnyanka, яка була записана разом із KHAYAT. Минулого року YUKO також брали участь у конкурсі від Sziget, та виграли у номінації Young, але на сам фестиваль поїхав гурт KADNAY.


Голосувати за відео, яке сподобалося більше, можна на сайті премії.


Нагадаємо, що серед інших учасників цьогорічного відбору такі гурти: ADAM, Braii, DZ’OB, INDT, Fontaliza, Jonathan Livingston (замінили Cape Cod), [О], Sasha Boole, The Unsleeping, YEYO, Wavy Dem і ЦеШо. Їх відібрали експерти премії, серед яких є головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко. До наступного етапу премії пройдуть 7 гуртів. Оголошення короткого листа відбудеться 28 травня. Переможець премії отримає можливість виступити на фестивалі на Europe Stage.

Також нагадаємо, що цього року на Sziget виступлять Іван Дорн та Alyona Alyona. Також, у нас іде спецпроект із фестивалем. У рамках нього ми нещодавно розповідали про спеціальну гру – «Місію», у якій три роки поспіль вигравала українська команда.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
11 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024