Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп на пісню «Страх» від Love, Mary

Відео дня: дивимося кліп на пісню «Страх» від Love, Mary

Love, Mary випустила новий танцювальний трек Страх та кліп до нього. Це історія про токсичні відносини між хлопцем та дівчиною.

З візуалізацією співачці допомогла танцівниця Ліза Рябініна, яка підштовхнула Марію Поліщук (справжнє ім’я співачки) до релізу. За допомогою рухів головні герої розкривають свої емоції один до одного, свій страх та втому.

«Я не планувала випускати саме цей трек. Це моє перше повноцінне аранжування, тому я дуже прискіпливо до нього ставилася і навіть боялася показувати. Якщо чесно, пісня вже давно лежала “на поличці”. Лише після того, як я отримала від Лізи пропозицію щодо кліпу на неї та ознайомилась з ідеєю візуалізації, я задумалась про реліз. І ось, цей час настав», — каже виконавиця.

«Милий, слід зрозуміти, кохання солодке, та може гірчити» — фінальна фраза, яка завершує пісню і розставляє усі крапки над «і», пояснюючи, що стосунки з партнером можуть бути небезпечними та отруйними.


Love, Mary — нове ім’я на українській сцені. Основна тема творчості співачки — кохання. Страх — третя українськомовна пісня співачка. До того вона вже випустила спокійний й водночас танцювальний трек Плач та пісню Межа, що поєднує ліричний текст та електронне звучання.


Читайте також: Дивимося кліп Chekson і Схожої на пісню «Жовтий Князь»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024