Головна
>
Відео
>

Відео дня: Гурт Love’n’Joy випустив кліп про свій євротур

Відео дня: Гурт Love’n’Joy випустив кліп про свій євротур

Сьогодні, 10 лютого, київский індігурт Love’n’Joy презентував кліп на пісню Animals з альбому Bender on the Silk Road. Відео було знято на плівкову камеру й показує їхній осінній тур Європою, в рамках якого гурт впродовж місяця відіграв 22 концерти у Польщі, Чехії, Німеччини, Франції, Швейцарії та Італії.

«Це безперечно одна з найбільш насичених і яскравих наших подорожей: гучний старт в Берліні в легендарному клубі Kantine am Berghain, два незабутні дні в Парижі, форт Буаяр на березі Атлантичного океану і червоне вино в Бордо, концерт в середньовічній швейцарської фортеці і спонтанний квартирник у вітальні, запис лайва в італійській студії, знайомство з безліччю класних гуртів та багато іншого. Ми зрозуміли, що одного місяця туру нам недостатньо, ми готові рухатися далі. І вже плануємо наступний», – розповів фронтмен гурту Антон Пушкар.

Найближчим часом гурт Love’n’Joy можна буде почути наживо у рамках гала-концерту у Mezzanine 22 лютого. Окрім них, на ньому виступлять Адвокати, Комісія, Kraken Landau, The best part of the trip та формація Vertuha. Придбати квитки на концерт можна за посиланням.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024