Головна
>
Відео
>

O.Torvald презентували лірик-відео до конкурсної пісні Time

O.Torvald презентували лірик-відео до конкурсної пісні Time

5 травня гурт O.Torvald презентував лірик-відео на пісню Time, яку гурт гратиме на фіналі “Євробачення” 13 травня. Режисером ролику стала Luba Martinets.

“Мене часто запитують, про що пісня Time? Що вона означає для вас? Складно відповісти на це питання в рамках флеш-інтерв’ю, веселих опитувань та коротких радіо-ефірів, рахунок яким ми вже втратили. Я часто відповідаю, що пісня Time про цінність кожного моменту. Але її реальний сенс набагато ширший, – коментує Женя Галич. – Сьогодні ми презентуємо лірик-відео до нашого конкурсного синглу, з якого стане зрозуміло наступне. У кожен момент свого життя всі ми маємо право на вибір. Кожна секунда може стати вирішальною. З митей складається історія, миті визначають її хід. Час може летіти непомітно, а може зупинятися. І перш, ніж прийняти важливе рішення, зупиніть час! Замисліться про те, що буде далі? Тут і зараз Ви маєте шанс вирішити, який слід залишити після себе: побити спортивний рекорд, написати круту музику, зробити нове наукове відкриття чи запустити хвилю агресії й ненависті, які сіють в суспільстві страх, руйнування і ворожнечу”.

Нагадаємо, що вчора, 9 травня, відбувся перший півфінал конкурсу, який відкрив співак Monatik з англомовною версією пісні Кружит.

Фотографія обкладинки: Євгенія Люлько

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024