Головна
>
LP
>

MamaRika презентувала дебютний альбом

MamaRika презентувала дебютний альбом

Сьогодні, 3 вересня, співачка MamaRika презентувала дебютний альбом КАЧ. Лонгплей вийшов за підтримки команії MOLA group. Саундпродюсер альбома – Іван Клименко.
Послухати платівку можна на платфомах Apple Music та Google Play.

unnamed

«Альбом КАЧ – це вже доросла дитина від Мами. Це серйозна планка, яку я сама собі поставила два роки тому, коли вирішила почати нове творче життя. Чесно кажучи, поки що сама не вірю, – розповідає виконавиця. – В альбом КАЧ я спробувала інтегрувати хіп-хоп, соул, фанк. З дитинства мріяла виконувати саме таку музику. І, нарешті, можу собі це дозволити! Кожна пісня розкриває якусь частину мене. Ми створили крутий і незвичний симбіоз, який мене дико пре! Моя музика нестримно вирвалася назовні, і тепер її вже не зупинити».

На підтримку альбому КАЧ співачка MamaRika відправиться у тур містами України. Усього вона планує виступити у шести містах, серед яких Харків (12.10, «Корова»), Херсон (27.10, «Amigo»), Одеса (28.10, «Central Bar»), Львів (10.11, «DeLuxe»), Вінниця (17.11, «Feride Plaza») та Київ (12.12, «MonteRay»).

Нагадаємо, що за псевдонімом MamaRika стоїть Анастасія Кочеткова, яка раніше була відома як Еріка. На її рахунку участь у таких шоу, як «Американский шанс» і «Фабрика Зірок». MamaRika аже встигла презентувати три відеокліпи – МамаРіка, КАЧ і Ніч у Барі.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024