Головна
>
EP
>

Бандуристка Марина Круть презентувала міні-альбом Albino та оголосила тур

Бандуристка Марина Круть презентувала міні-альбом Albino та оголосила тур

Співачка та бандуристка Марина Круть презентувала EP Albino, у який увійшло шість треків. Саунд продюсером альбому виступив Михайло Клименко, більш відомий як ADAM.

«Альбіноси – це такий феномен, як і людська душа, унікальність та незвичність якої я хотіла підкреслити. Цей альбом – моя власна історія пошуку компромісу між електронним саундом та старовинним інструментом навколо безформатного і самобутнього голосу», – розповідає про альбом співачка.

Марина Круть також розповіла про кожну пісню з нового альбому:

Дівчинко – це діалог маленької тендітної душі – дівчинки та раціональної, соціальної машини – мозку.

Радій – це пісня-маніфест. Внутрішній стан радості маленьким, простим речам, які пізнаються через труднощі. Попри все нестримно вміти радіти малому, бо як тоді радіти великому?

Сто листів – це про недосказанність між людьми. Історія із присмаком ностальгії. У цьому треці співачка висміює страх людей говорити один із одним.

Скажи мені – про відчуття, коли ти «сам на сам» із труднощами, це монолог людини до Бога. Невипадково у кінці пісні звучить хор, адже ця пісня про кожного.

ОК – це пісня присвячена тому самому інтроверту, що живе у кожному із нас.

Саме на цю пісню в день релізу альбому був презентований кліп, знятий у Торонто. Авторкою відео виступила канадська режисерка Mashie Alam.

«Відверто кажучи, вперше я написала пісню про себе. Це гімн інтровертам. Вона присвячена моїм одиноким вечорам біля води, які дозволяють мені послухати себе і відпочити від людей та шуму міста. Я знаю багатьох людей, що черпають натхнення аналогічним способом», – говорить Марина про пісню.

Хто я – це пісня-пошук себе, відповідей на одвічні запитання. Вона невипадково міні-альбом.  Саме так, протягом 6 треків Марина Круть наближається до відповіді, по дорозі відкриваючи справжню себе.

На підтримку альбому KRUTЬ вирушить у тур по містам України з новою програмою:

6.11 – Хмельницький
7.11 – Львів
8.11 – Тернопіль
9.11 – Рівне
10.11 – Житомир
14.11 – Вінниця
15.11 – Одеса
17.11 – Київ

Марина Круть брала участь у дев’ятому сезоні «Голосу країни». 30 грудня бандуристка Марина Круть виклала свою версію пісні Hallelujah Леонарда Коена.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024