Головна
>
Музика
>

Mirage Camp: DTF Magazine організовує другий музичний кемп

Mirage Camp: DTF Magazine організовує другий музичний кемп

23 квітня медіа don’t Take Fake Magazine оголосило про Open Call ініціативи Mirage Camp. Mirage Camp — освітня для електронних музикантів, вокалістів, сонграйтерів та інструменталістів. Кемп створений для обміну знаннями та навичками від інсайдерів сцени, а також для створення нової музики. 

«Проєкт покликаний стати однією з найпомітніших освітніх платформ, що сприятиме розвитку локальної сцени, та завдяки якій молоді музиканти, що пов’язують своє майбутнє з Україною, можуть безплатно здобути нові знання, навички, досвід і контакти», — кажуть організатори кемпу. 

Ключова ідея

Для участі організатори Mirage Camp оберуть 50 учасників з трьох напрямків — електронні музиканти, вокалісти/сонґрайтери та інструменталісти. З 9 по 15 червня вони навчатимуться, вдосконалюватимуть навички, шукатимуть нові форми й підходи та використовуватимуть найкраще зі свого досвіду, щоб досягти фінальної мети кемпу — створити колективом спільний трек.

Презентація композицій відбудеться в фінальний день кемпу. Усі треки ввійдуть до фінальної диджитал-компіляції проєкту, вибрані вийдуть на вінілі, а їхні автори зможуть зіграти цей матеріал на великій фінальній події Mirage Camp у Concert Hall на Кирилівській, 41.

Ментори

  • Михайло Бірченко — лідер гурту Hyphen Dash, засновник лейблу No Time For Swing, учасник музичних проєктів Lucas Bird, Polyvoda, формації Fusion, а також барабанщик проєкту Dorofeeva.
  • Yuvi — київська саунд-продюсерка, сонграйтерка та диджейка. Виступала у клубах Києва, Варшави та Берліна, а також на фестивалях Brave! Factory, Брудний Пес, На часі.
  • Recid (Андрій Д’яченко) — диджей, продюсер, резидент клубу . Видавався на лейблах Arts, Coincidence, Corridor Audio, Nicz і Standard Deviation та виступав на найбільших електронних подіях України, серед яких, зокрема, Схема та Brave! Factory.
  • Нурі Ашурова — артистка із класичною музичною освітою, грає на бас-гітарі в гурті Subscum, співає в шугейз-гурті Almaz та виступає під псевдонімом noorj як саунд-продюсерка та dj. Кураторка у школі Module Exchange.

Лектори

Список лекторів Mirage Camp ще оновлюється, але серед уже оголошених — електронна продюсерка та композиторка Мар’яна Клочко, Стасік, співзасновниця гурту Тонка Олена Карась, Паліндром, електронний продюсер Badwor7h та інші.

З уже анонсованими лекторами можна ознайомитися за посиланням.

Програма кемпу

  • Музична історія та елементарна теорія
  • Техніки вокалу та його оброблення
  • Особливості взаємодії в колективі
  • Функціональна гармонія, голосоведення, імпровізація. 
  • Сценічна майстерність і пластика для артиста
  • Медіа та саморепрезентація
  • Погук творчої ідентичності
  • Робота з ритмом і грувом
  • Зведення і мастеринг
  • Юридична грамотність, дистрибуція та роялті

Подача заявки

Заповнити анкету за посиланням можна не пізніше ніж 23:59 19 травня. До заявки треба приєднати демозапис і/або своє музичне портфоліо. Відібрані музиканти отримають підтвердження з подальшими інструкціями про свою участь до 24 травня включно. Список учасників буде опублікований на сайті та в інстаграмі Mirage Camp.

Проєкт Mirage Camp реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри (UCBI)»


Читайте також: Пісня за піснею: Blooms Corda про «синій» альбом «Дощ іде, але сонце світить»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024