Головна
>
Музика
>

Рецензії, статі та новини про музику: в Україні запрацювала франшиза найбільшого електронного медіа Mixmag

Рецензії, статі та новини про музику: в Україні запрацювала франшиза найбільшого електронного медіа Mixmag

В Україні запрацювало видання Mixmag — це франшиза одного з найбільших у світі видань про танцювальну музику й діджей-культуру, яке існує вже 40 років. Франшизу Mixmag в Україні придбало київське консалтингове бюро Go West, співзасновниками якого є брати Олександр Варениця та Олексій Варениця

«Ми готові за вказівкою їхати в будь-яке секретне місце, а потім до ранку триматись на ногах в натовпі серед незнайомих людей; ладні сотнями різних способів впливати на свій організм, стрибати, кричати, віддавати всі сили… Тільки заради діджея? Ні, тут точно є щось більше. Інакше звідки всі ці слова на кшталт “катарсис” чи “ейфорія”? Звідки здійняті до неба руки? Cloud, sky та space в назві кожного другого треку», — каже у вступному слові Олександр Варениця.

На Mixmag вже вийшли перші матеріали в рубриках «Новини», «Статті», «Технології», «Музика» та «Події». Наприклад, у рубриці «Музика» видання написало про українське політичне техно від лейблу Очі, про дебютний реліз новоствореного транс-дуету Alan Wools & Etonika та про альбом Integrity виконавця Revshark.

А у рубриці «Статті» можна знайти матеріали про інструменти ШІ для продюсерів, новий альбом Dua Lipa та музику Euromantic.

Також на сайті можна прочитати рецензії на деякі з останніх електронних альбомів від українських саундпродюсерів та музикантів.


Mixmag — британський електронний танцювальний і клубний журнал, що видається в Лондоні з 1983 року. Спершу працював як друкований журнал, згодом з’явилася електронна версія. Він пише про танцювальні заходи, зокрема фестивалі та клубні вечори.


Читайте також: Фестиваль Meridian Czernowitz оголосив повну програму заходів

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024