Головна
>
EP
>

Дніпровський електронний проект Monotonne презентував дебютний міні-альбом

Дніпровський електронний проект Monotonne презентував дебютний міні-альбом

Сьогодні, 22 березня, електронний проект з Дніпра Monotonne презентував дебютний EP Near And Far.

“Робота над міні-альбомом Near and Far розпочалася рік тому і її технічна частина відбувалася у моїй домашній студіі та на Hi5 Studio, де нам активно допомогав Макс Андрух, відомий своєю роботою з DZ’OB. У творчому аспекті кожна з композицій проходила строгий іспит на предмет появи саме у тому вигляді, в якому вони є. І тут мова йде не за саундпродюсерські хуки та прорахунки музичних потреб якомога більшої аудиторії, а у нашому особистому відношенню до звуку, до того, який він утворює резонанс, який настрій привносять обрані партії і голос. Знаходження музичних відповідей на ці запитання було однією з найбільш захоплюючих частин роботи над альбомом і ми неймовірно задоволені як саме у нас вийшло його скласти.

Цей альбом про сполучення мінімалізму з яскравими і хаотичними всплесками, гармонії і еклектики, нестримного польоту фантазії і холодного прагматизму, особистих сумнівів та переживаннь з рішучою упевненістю. І якщо виходити з назви альбому, в ньому близкість і віддаленість присутні в рівній мірі. Все це є нашою індивідуальністю, яку ми перетворюємо у музику”, –  коментує запис платівки учасник проекту, Юрій Буличев.

Monotonne – квартет у складі музикантів Лізи Колот, Юрія Буличева, Іллі Гуріна та саундпродюсера Максима Андруха. Гурт почав творчу діяльність у 2016 році. Першим релізом команди був сингл Red Lines.

Нагадаємо, 4 місяці тому дніпровський електронний гурт Максима Андруха DZ’OB презентував дебютний альбом DZ’OB.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024