Головна
>
Музика
>

Діджей-сети, музичні лайви та поезія: на Полтавщині відбудеться фестиваль «Мозаїка»

Діджей-сети, музичні лайви та поезія: на Полтавщині відбудеться фестиваль «Мозаїка»

2 липня на Полтавщині вперше відбудеться одноденний мультиформатний фестиваль кременчуцької культури «Мозаїка». Подію організовує неформальне об‘єднання О’Комова, яке планує зібрати на одній сцені усю творчу спільноту міста. Фестиваль відбудеться у Придніпровському парку в центрі Кременчука.

У програмі фестивалю — музичні лайви, поезія, діджеїнг, візуальне мистецтво, перфоманси, просвіта, та крафт.

Зокрема в музичній програмі — виступ виконавця loadedsylph. Це — сольний проєкт Іллі Кожухаря, автора бренду модульних синтезаторів Sylph Modular та учасника імпровізаційного електронного дуету Vestibule, що виступали з лайвами на 20ft radio, Osten-Saken festival, Master Club. Сольний виступ виконавця відбудеться з його власним модульним сетапом, касетниками, семплером, та радянськими мікрофонами.

Також на фестивалі відбудеться дебют гурту, учасники якого, за словами організаторів, «вже стали міськими легендами». Назву гурту поки не вказують, але зазначають, що тріо видає складні динамічні паттерни, які ведуть від психоделічного року до ейсід-блюзу.

Поряд з основною локацією відбудеться виставка-феєрія «Вузол», де будуть представлені роботи понад 20 художників та фотографів міста.

Також у межах фестивалю запланований перфоманс від Марії Матахарі. Минулоріч вона перформувала в Берліні під посольством РФ, перед будинком Анни Франк у Амстердамі, біля паризького Нотр-Дам-де-Парі та Кельнського собору.

А в межах програми «Просвіта» на відвідувачів чекає тематична дискусія про долю мозаїки «Правда», після чого відбудеться екскурсія містом від Дмитра Соловйова. Також будуть лекції від автора подкасту СЕО сучасності Паші Целуйко та амбасадорки української культури Софії Безверхої.

Наостанок, учасники зможуть відвідати ярмарок крафтових виробів.

Участь у фестивалі безкоштовна, вхід вільний.

З повною програмою заходів можна ознайомитися за посиланням.


Читайте також: У Києві відбудеться фестиваль «Лінія іспанського кіно»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024