Головна
>
Література
>

МУР зробив солдаут у Жовтневому менш ніж за добу

МУР зробив солдаут у Жовтневому менш ніж за добу

13 березня проєкт МУР у своєму інстаграмі анонсував, що на основі першого альбому-мюзиклу про письменників епохи розстріляного відродження Ти [Романтика] поставлять театральну виставу. Подія відбудеться 23 квітня у Жовтневому палаці в Києві. Ми б з радістю поділилися посиланням на продаж квитків, але їх розкупили менше, ніж за 15 годин. Місткість зали Жовтневого палацу — 2 тисячі місць.

«Ми зробили історію. Цей випадок, в історії сучасної української літератури, музики та культури — трапляється чи не вперше. Ми зібрали Жовтневий палац. Вдячні кожному, хто долучився до цього», — пишуть автори проєкту у своєму інстаграмі.

Насправді анонсували виставу вони ще раніше, в інтерв’ю для Лірум, прочитати яке можна за посиланням

14 березня МУР анонсували, що виставу також поставлять у Львові, 29 квітня, у Львівській Національній Опері

Квитки ще є у продажі, за посиланням

«Хореографія, декорації в декілька ярусів, актори театру, вірші, діалоги, жива музика великим гуртом. Якби ви тільки знали, що ми для вас приготували. О, таких “концертів” ви ще не бачили», — розповідає МУР в своєму інстаграмі.


МУР – творче об’єднання, що заснували у 2022 році, після повномасштабного вторгнення, Олександр Хоменко, Віктор Ткаченко та Микола Шмундир. Мета проєкту – актуалізація українських поетів і письменників. За два роки проєкт випустив три альбоми: МУР (Vol. 1), Захалявна книжечка та Ти [Романтика], з піснями на вірші Івана Франка, Василя Стуса, Василя Симоненка та інших українських письменників. МУР також знімає документальні відео про українську літературу та музику, що збирають мільйони переглядів у інстаграмі.


Читайте також: «Ніхто з тих, хто послухав альбом, не зможе змовчати»: що кажуть про альбом проєкту МУР «Ти [Романтика]»?

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024