Головна
>
Музика
>

«Відчуй мій пульс, як змикаємось тілами»: слухаємо релізи цього тижня

«Відчуй мій пульс, як змикаємось тілами»: слухаємо релізи цього тижня

Який альбом вмикав би читач LiRoom’у Максим Перепилиця, якби був маркізом? Чий трек назвав хорошим головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко та яке відео найбільше чекає випускова редакторка Яна Ільків — зібрали релізи цього тижня.

Tember Blanche — LP Ти лиш людина

Другий повноформатний альбом Ти лиш людина. За словами гурту, наскрізна тема альбому — недосконалість людської натури, її слабкі сторони та невиправдані надії. Кожен трек — це історія про прийняття себе та світу навіть у ті моменти, коли і тобі, і світові ще дуже далеко до ідеалу.

В межах рубрики «Пісня за піснею» розповідаємо докладніше про кожен трек з альбому.

Ziferblat — LP Перетворення

Це перший повноформатний альбом гурту. Музиканти кажуть, що це терапевтична музика про те, як «здуріла реальність краде розум, спокій і тебе у тебе самого». 

Наш читач Максим Перепелиця вже послухав лонгплей і каже, що музика якісна. Втім зізнається, що не розуміє для кого вона.

«От якби я був якимось маркізом, то на своїх заходах і балах, де я б приймав своїх гостей-графів і графинь, то може б і слухав», — написав він у «маленькій кімнатці».

Приєднуйтеся до нашої кімнатки й обговорень, може у наступній добірці буде ваш коментар. 

Sad Novelist, Структура щастя — EP Ближче

До альбому увійшли чотири пісні, що у хронологічній послідовності відображають концепцію стосунків.

thekomakoma — EP Альбом під піаніно

До мініальбому ввійшло пʼять акустичних версій уже відомих треків — Нові будинки, Дзвоники, Сердечко 2, Зірочки та Родина.

blessbaby & Tec-1Flair EP Love and Drugs

Артисти обʼєднання YLG презентували спільний мініальбом Love and Drugs, до якого увійшло 6 треків. 

«Бажання зробити саме такий ЕР склалося через те, що я особисто хотів почути такий стиль українською, однак ніхто цього ще не зробив. Тому ми з Tec-1Flair вирішили виправити це», — коментує реліз blessbaby.

teeNsad — Втеча з дому

Дебютний мініальбом виконавця про внутрішні переживання.

Олександр Положинський — LP Попри все

Це перший сольний альбом Положинського. На фітах — Олександр Лозовський і Ярослав Вільчик, музичне тріо Три Троянди, саундпродюсер проєкту Був‘є Роман Сорока, вокаліст гурту Мотанка  Віктор Верба, співачка Asilla.

 Oi Fusk & Paat. — Логос

Репер Oi Fusk та музикант Paat випустили пісню Логос та кліп на неї. Над відеороботою працював режисер Ілля Дуцик. 

ДК Енергетик 30

Київський пост-панк проєкт фронтмена гурту Марний випустив третій сингл з альбому, що вийде 26 квітня. Ліричний герой 30 розповідає історію звичайного робітника з заводу, який усвідомлює, що його час для великих звершень минув і змирився з тим, що просто пливе по течії.

Sasha Boole — Плющ

Саша Буль випустив новий трек. Головний редактор LiRoom Олексій Бондаренко каже, що хороший.

Brykulets — Буба

За словами виконавця, Буба має на меті навчити кожного «дружочка», не соромлячись захоплюватися жінкою вголос: «Відкинувши всі страхи та переживання, робити кроки до неї, діяти та ні в якому разі не спрямовувати на неї свою агресію та злобу. Особливо, в моменти коли її присутність у вашому житті помилково сприймається як даність, а не як чудо».

Джозерс — Хоча би ще раз 

Пост-панк колектив Джозерс починає серію релізів, які кульмінують перевиданнями двох альбомів — Ускладнений машинний біт та Абсолютна брехня. 

Хоча би ще раз — пісня з альбому Ускладнений машинний біт, що вийде 28 квітня. Гурт каже, що це бойовик з двох драматичних частин про газлайтинг, маніпуляції та постійне бажання почати все з початку.

XXV кадр — Знайду

Це перший сингл з майбутнього мініальбому репера. Він каже, що Знайду — ліричний пост-панк про втечу від себе заради пошуку справжнього «Я».

Рожевий Бліндаж і Гав-Гав Семантичний джавелін

Хамерман знищує віруси взялися за продюсування і під їхнє крило потрапив підлітковий реп-гурт Рожевий Бліндаж і Гав-Гав. Їхній дебютний трек Семантичний джавелін — це пісня про погані пісні про війну. Музична оглядачка Лєра Зданевич каже, що це один з найцікавіших українських релізів за останній час.

хейтспіч X Alex Yarmak Lina

Друга спільна робота виконавців написана англійською мовою і Діма хейтспіч вже розглядає варіант пити щоразу, як коментатори запитуватимуть «чому не державною?».

Також сьогодні, 7 квітня, о 21:00 запланований реліз відео. А випускова редакторка LiRoom Яна Ільків дуже чекає, бо попередня відеоробота (кліп на Пісню про ромашку) це те, що тримає її менталочку останні кілька тижнів.

SadSvit, Lely45 — Автомагістралі 

ТікТок-рекордсмени записали спільний трек, звуком наслідуючи альбом SadSvit Неонова Мрія.


Читайте також:  Jamala представить у Києві новий альбом Qirim

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024