Головна
>
Музика
>

Music Ambassadors Tour в Україні: що це таке та як долучитися?

Music Ambassadors Tour в Україні: що це таке та як долучитися?

10 грудня у Києві та 13 грудня у Львові відбудеться дискусія щодо культурного життя у період війни в межах соціально-культурного проєкту Music Ambassadors.

Розповідаємо більше про проєкт та як взяти участь.

Music Ambassadors Tour соціально-культурний проєкт. Мета ініціативи — залучити професіоналів музичної сфери з інших країн аби вони стали культурними амбасадорами України у себе вдома, обговорити шляхи розвитку культурного життя в Україні, а також  мотивувати до збору коштів, надання гуманітарної допомоги та забезпечення стабільної роботи волонтерських ініціатив

В межах проєкту приїдуть організатори фестивалів і нічних подій з Європи, Канади, Грузії. Разом з благодійною ініціативою Music Saves UA вони відвідають Київщину, а також декілька міст на півдні України. Також за їх участі відбудеться дві події UA: Night Summit у Києві та Львові.

«Ми розуміємо у якому положенні наразі працівники культурної сфери, є низка питань, як працювати і організовувати івенти далі. В рамках цих подій, ми спробуємо знайти відповіді на ці питання», —коментує президент Всеукраїнської Асоціації Музичних Подій та співзасновник ініціативи Music Saves UA Олександр Санченко.

Що відомо про спікерів?

Емі Лейм — нічна меркиня Лондона з 2016 року, багато років працювала в телевізійно-розважальній індустрії США та Великобританії, активно відстоює права на безпеку та повагу ЛГБТ+ спільноти, а також різномаїття учасників і учасниць нічного життя Лондона.

Лайма Гекіна — депутатка Ризької міської ради, авторка концепції розвитку нічного життя Риги, активно відстоює права населення на якісні міські та соціально-розважальні послуги 24/7, професорка практичної теології Латвійського університету, досліджує гендерну рівність та її впровадження в освітні системи.

Метью Грондін — очільник канадської організації MTL 24/24, що розвиває нічне життя та економіку 24/7 Монреалю, понад 10 років займається покращенням доступу, різноманіття послуг і дозвілля 24/7, діджей і кіноексперт.

Давід Лежава — музичний продюсер і експерт із розвитку нічного життя, відстоює нічне життя та розвиток електронної музики Тбілісі вже багато років, був також директором музичної фундації Electronauts, а тепер очолює CCIUG – організацію, що почала підтримувати грузинських музикантів і їх утворення: ще під час пандемії Covid-19.

Міхал Кащак — засновник масштабного музичного фестивалю Pohoda festival в Словаччині, організацією якого він займається вже половину свого життя, музичнийпромоутер, а також автор власної музики, активний лобіст інтересів України та її позиції в новому світі

Звяд Гелбакхіані — один із засновників клубу BASSIANI та фестивалю ISKRA в Києві, організовує вечірки та музичні події з 2012 року. Громадський активіст за більш ліберальні права для молоді Грузії. Намагається будувати діалоги культури та музики між різними верствами суспільства.

Логін Кочішкі – засновник та директор найбільшого музичного фестивалю TAKSIRAT у Македонії, D fest, Pivo Fest, Green Beach Festival та інтернаціональної музичної конференції PIN.

Хелен Сілдна — керівниця фестивалю Tallinn Music Week.

Олександр Санченко — президент Всеукраїнської Асоціації Музичних Подій та співзасновник ініціативи Music Saves UA.

Чад Зоратлі – нічний мер Львова, засновник та керівник проєкту NightAmbassadors. 

UA: Night Summit Kyiv edition

На дискусії у Києві говоритимуть про:

  • креативно-розважальну індустрію в періоди кризи;
  • фестивально-клубну  індустрію України.

Захід частково відбудеться англійською мовою.

Де: клуб Atlas, вул. С. Стрільців, 37-41
Коли: 10 грудня з 17:00 по 20:00 годину
Вхід: вільний, за попередньою реєстрацією.

UA: Night Summit Lviv edition

На дискусії у Львові розмовлятимуть про:

  • роботу з проблемними стейкхолдерами (аудиторія, сусіди, міська рада, партнери, артисти), комфортне нічне життя;
  • комфортне нічне життя для всіх (забезпечення емоційного комфорту та фізичної безпеки для різної аудиторії та різних ситуацій у клубах і на фестивалях);
  • нічне життя в Тбілісі після вторгнення;
  • нічне життя під час війни в Ізраїлі;
  • сучасні тенденції нічного життя в Лондоні.

Де: Порохова вежа, вул. Підвальна, 4
Коли: 13 грудня з 16:00 по22:00 годину
Вхід: вільний, за попередньою реєстрацією.


Читайте також: Стас Корольов та warнякання їдуть у концертний тур прифронтовими містами України

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024