Головна
>
Відео
>

Відео дня: булінг та підліткове кохання у новому кліпі Lucas Bird

Відео дня: булінг та підліткове кохання у новому кліпі Lucas Bird

Lucas Bird випустив новий кліп на пісню Elene. Кліп розповідає про цькування в школі, нерозуміння з батьками і першу закоханість.

Над новим кліпом музикант працював разом зі студентами Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого. Режисеркою кліпу стала студентка другого курсу Анастасія Пащенко.

«Я хотів передати атмосферу французького кіно 80-х, на зразок “La Boum”, Настя бачила кадри в дусі Уеса Андерсона. Підсумок вийшов несподіваним, але робота цілісна і стильна», – зазначає Lucas Bird.

Зазначається, що у процесі зйомок Lucas Bird виступав художником по костюмах, а також знявся в епізодичній ролі, де його вперше можна побачити без звичних окулярів і кепки.

Lucas Bird – музикант з Києва, який виконує музику в жанрі bedroom pop. У творчості дотримується DIY-естетики, вважає за краще акустичні інструменти і мінімалістичні аранжування. Цього літа Lucas Bird виступив на київських фестивалях і вечірках (Білі ночі, Sunset Live, Kyiv Wine), а також пише матеріал для нового альбому. Зараз музикант готується до випуску наступного альбому Bedroom Dance Club, вихід якого запланований на осінь 2019 року.

Нагадаємо, 25 вересня 2018 року Lucas Bird презентував дебютний альбом. Він отримав назву I’m Seventeen та вийшов на лейблі Masterskaya.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024