Головна
>
Кіно
>

Антоніо Лукіч та творці «Мавки. Лісова пісня» створять комедійний мультфільм «Наша файта»

Антоніо Лукіч та творці «Мавки. Лісова пісня» створять комедійний мультфільм «Наша файта»

На Міжнародному фестивалі анімаційних фільмів в Аннесі анімаційна студія Animagrad, яка є частиною групи компаній Film.ua, анонсувала нову анімаційну стрічку «Наша файта». Над нею працюють творці мультфільму «Мавка», режисер Костянтин Федоров і художник-постановник Крістіан Коскінен. Також, як повідомляє пресслужба Film.ua, креативним продюсером стрічки виступив Антоніо ЛукічМої думки тихі», «Люксембург, Люксембург»).

Кадр із анімаційного фільму «Наша файта»

Комедійний мультфільм «Наша файта» студія Animagrad розробляє у співпраці з німецькою анімаційною компанією Telescop Animation.  За словами Films.ua, це мультфільм для підлітків та дорослих. 

«У “Нашій файті” ми заглиблюємося в абсурдність життєвих контрастів, поєднуючи гумор із гострими соціальними коментарями. Це — свідчення незламності людського духу, що знайде відгук у глядачів по всьому світу», — коментує генеральна продюсерка стрічки Анна Єлісєєва.

«Наша файта» розповідає історію Сергія Пунька, самотнього працівника заправки, чиє життя робить несподіваний поворот, коли він після помилки ангела смерті опиняється на небесах. Отримавши другий шанс на життя, Сергій повинен повернутися на Землю і знайти хоча б одну людину, якій він потрібен. Не маючи до кого звернутися, він вирушає на пошуки батька, якого ніколи не бачив. Пошуки приводять героя на фронт, у підрозділ «Чопські пірати», що складається з колишніх закарпатських контрабандистів.

Ідея фільму належить авторам із Закарпаття Михайлу Карпенку, Івану Боню, Павлу Мандзичу та Ервіну Німцю. У 2013 році ведучі Карпенко та Мандзич запустили YouTube-серіал «Наша файта», створений у стилі американських серіалів «Футурама» та «Гріфіни». П’ять серій цього серіалу набрали майже 2,5 мільйона переглядів.

«”Чому саме анімація?” – спитаєте ви. Тому що вона дозволяє досліджувати світи, недоступні камері — небесні простори, морські глибини й навіть думки наших героїв. Я вірю, що гумор та іронія — це її природна мова. Анімація має всі шанси стати справжньою сенсанцією», — каже Антоніо Лукіч.


Попередній мультфільм студії Animagrad та Film.ua Group «Мавка. Лісова пісня» став найкасовішою українською анімаційною стрічкою за історію незалежності. За вісім місяців показів в Україні та світі мультфільм заробив 20 мільйонів доларів, з яких понад 17 мільйонів — з міжнародного прокату.


Читайте також: Скресання тоталітаризму у форматі VHS. Огляд на «Фрагменти льоду» Марії Стоянової

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024