Головна
>
Музика
>

Відеошоу «Не за кадром»: Паліндром про новий альбом, війну в творчості та секрет гурту

Відеошоу «Не за кадром»: Паліндром про новий альбом, війну в творчості та секрет гурту

Відкошоу «Не за кадром» повертається з другим сезоном. У межах проєкту журналіст Рома Шишкін спілкується з артистами напередодні їхніх сольних концертів і показує, що відбувається за лаштунками.

22 вересня у київському клубі Bel Etage відбувся концерт репера і саундпродюсера Паліндрома, на якому він презентував свій новий альбом Найліпші питання собі. Виконавець став учасником першого епізоду другого сезону шоу «Не за кадром».

Паліндром (справжнє ім’я — Степан Бурбан)  український репер, співак, композитор, режисер та музичний продюсер. Степан також був учасником львівського реп-гурту Глава 94 та виступає під псевдонімом Кашляючий Ед. За час своєї діяльності виконавець випустив чотири студійні альбоми: Про сьогодні, завтра і вчора, Стіни мають вуха, Придумано в черзі та Найліпші питання собі, а також лайв-альбом Концерт для Лорта.

Додамо, що альбом Придумано в черзі Паліндром випустив минулоріч у свій день народження. До альбому ввійшло 13 треків. Серед них — фіти з Сашею Булем, Юрієм Бондарчуком, Монтеск’є. А також два кавери: на Зеновія Гучка та Лесик Band. Про кожен трек з альбому він розповів у рубриці «Пісня за піснею».

Раніше ми розповідали, ким надихається виконавець і кого з українських музикантів слухає. На основі вподобань Паліндрома ми склали плейлист.

В інтерв’ю для «Не за кадром» Степан розповів, чому вирішив як змінювалися взаємини у гурті за час існування проєкту, чому Найліпші питання собі — це альбом для навушників, чи не страшно йому «відкривати особисте» для великої авдиторії, як Паліндром артикулює тему війни у своїй творчості та в чому полягає секрет гурту.

Щоб не пропустити наступні випуски підписуйтеся на наш YouTube-канал.


Читайте також: Відеошоу «Не за кадром»: дует Nazva про неймінги, співпрацю з ЮЮ та Krutь, самосприйняття і перший сольник 

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024