Головна
>
Кіно
>

Постгорор Станіслава Битюцького «Нетерпимість» вийшов онлайн

Постгорор Станіслава Битюцького «Нетерпимість» вийшов онлайн

Фільм «Нетерпимість» Станіслава Битюцького вийшов на Takflix. Фільм знятий у жанрі постгорор та заснований на реальних подіях.

Стрічка розповідає про події 1980 року. В одному з поліських сіл при загадкових обставинах помирає чоловік. У смерті звинувачують його дружину — молоду знахарку. Її виганяють з села, але місцеві дителі продовжують звинувачувати жінку в різних незгодах. Селяни дізналися, що знахарка живе в лісі, тож знайшли її та спалили живцем як відьму. Проте перш ніж зробити це, вони відпустили до неї священника, який повинен був провести з нею останню розмову.

У головних ролях знялися Анастасія Пустовіт, відома за фільмами «Коли падають дерева», «Перші ластівки», а також Роман Ясіновський, який знімався у фільмах «Кіборги» та «Снайпер. Білий ворон».

Читайте також: «Ми не знали, розстріляють нас чи ні», — акторка Настя Пустовіт про евакуацію з Немішаєвого та волонтерство

Стрічка «Нетерпимість» брала участь у бразильському горор-фестивалі Festival Boca do Inferno та інших світових та національних фестилях. В Україні стрічка отримала нагороду за найкращий короткометражний ігровий фільм року від Національної премія кінокритиків «Кіноколо».

Читайте також: «Важливо не допустити помилки, яку зробили росіяни — вони недооцінили нас», — актор Роман Ясіновський про віру, батьківство і українське кіно


Станіслав Битюцький — режисер фільмів «24» та «До побачення, сінефіли»; кінознавець; керівник науково-програмного відділу Довженко-Центру; куратор фестивалю «Київський тиждень критики».


Читайте також: Фільм «Безславні кріпаки» вийшов онлайн

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024