Головна
>
Новини
>

«Плейлисти із російськими треками моїй душі муляють»: слухаємо релізи цього тижня

«Плейлисти із російськими треками моїй душі муляють»: слухаємо релізи цього тижня

Зізнання Бурка про токсичні відносини із російською культурою, LP від Каті Гапочки й EP від Ikarus Misha, Структури Щастя та Azimut, кліп від гурту Dobryva  та інше — зібрали релізи цього тижня.

Також їх можна послухати у нашому новому плейлисті новинок! Обирайте зручну платформу: Spotify, Apple Music, Deezer, YouTube.

Ikarus Misha — EP Primal

Primal дебютний реліз гурту. За словами виконавців, цей альбом — про те, що знаходиться глибоко в кожній людині, про її найбільш яскраві й сильні емоції, а в кожному треці відображається окрема історія та знайомі людській сутності переживання. Всі пісні — англомовні, в цьому полягає одна з основних ідей проєкту — привернення уваги світового слухача до сучасної української культури.

Ikarus Misha — це три київські музиканти: Руслан Пилипенко, також відомий як RUSIIICK, Іраклій Давітідзе a.k.a. Paat та Cooking With Mike (C.W.M)Михайло Плескун.

Катя Гапочка — LP Derevo

Катя Гапочка випустила новий акустичний альбом Derevo. До лонгплею увійшло 10 пісень, серед них — вже відомі хіти, нові треки й одна народна пісні. Більше про реліз читайте за посиланням.

Azimut EP 30°

Azimut гурт зі Станіслава, створений у 2020 році. Бенд грає мікс пост-металу, сладжа та блек-металу. Основні теми EP 30° це очікування людиною неминучих змін, відходу близьких, розпаду матерії в загальному сенсі, а також прийняття реальності й себе в ній.

Структура Щастя EP Система горя

Структура Щастя презентувала мініальбом Система Горя. До EP увійшло 4 треки. Більше про реліз читайте за посиланням.

Wheatness — The Future

The Future є новим синглом проєкту Wheatness, за яким стоїть одеський музикант Дмитро Васьковець.

Рушійною силою сингл стала нестримна рефлексія на події війни в Україні. У піснях домінує широкий спектр переживань — від відчаю та люті до memento mori та натхнення, а зрештою — віри в Майбутнє. Реактивний характер запису містить спробу заповнити всепоглинальну внутрішню безодню, а головна мета — розплутати переживання та перетворити їх на універсальну мову, якою є мистецтво, — розповідає виконавець.

Karoon & Nestor Selin — Дай мені трохи світла

Пісню створено шляхом компіляції двох віршів Нестора з переказом Тараса Каруна своїми словами. Пісня про людей на зламі історії, які продовжують жити та любити.

Обкладинку створив Андрій Куніцин.

Робаний йот — З тобою

Львівський  поп-панк гурт Робаний йот випустив новий трек З тобою.

нестор місяць

нестор презентує перший сингл з майбутнього альбому, вихід якого заплановано на наступний рік. Трек створено понад два роки тому, а у фінальній версії навіть залишився старий запис основного вокалу.

«Це перший реліз, що у момент прем’єри не несе для мене ніякого емоційного забарвлення та має повністю окремого від мене ліричного героя», — ділиться виконавець.

Dobryva — Почуття

Гурт Dobryva випустили кліп на пісню Почуття. Ця пісня про «неможливість розірвати остогидле замкнене коло, де вибір стоїть між емоційним та раціональним». Сингл увійде до майбутнього мініальбому гурту Наосліп. Більше про реліз за посиланням.

Бурко — Плейлисти

Дмитро Бурко зізнається, що досить довгий час перебував у токсичних відносинах із російською культурою. І цей трек — про розрив із нею

XXV кадрТоксік

Київський репер XXV кадр презентує максі-сингл Токсік до якого увійшло два треки. 

Головною є пісня Токсік. Вона, за словами репера, ретранслює живі емоції, що притаманні кожному з нас. Адже всі ми іноді буваємо трошки «токсік» і це нормально, якщо ми вміємо з цим працювати та контролювати власну негативну енергію.

Пісня Постріл — сольна версія травневого треку, в якому розповідається про готовність кожного українця захищати свою землю та боротися за спільне майбутнє.

хейтспіч — добровольці

Цей трек одеського дуету про людей, які роблять те, в що вони самі вірять.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024