Головна
>
Музика
>

O.Torvald випустив альбом «Голосові», що складається з повідомлень військових

O.Torvald випустив альбом «Голосові», що складається з повідомлень військових

Гурт O.Torvald випустив мініальбом Голосові, що складається з повідомлень військових, які воюють під Бахмутом. Альбом починається серією голосових і закінчується однойменною піснею.

Усі розмови, які використані в перших трьох записах — це справжні повідомлення військовослужбовців, записані під час реальних боїв. З людьми, які записували ці голосові, фронтмен гурту Женя Галич проходить службу. Дозвіл на використання записів дав командир батальйону.

Сам соліст називає пісню Голосові однією з найінтимніших композицій гурту. Трек Женя присвятив своїм загиблим побратимам:

«Це внутрішній монолог, сповідь, відображення найпотаємніших страхів. Ми не хочемо робити “байрактарщину” чи патріотичні гімни, проте й оминати війну не можемо, адже це частина мого життя, частина життя кожного з нас. Не романтизуйте війну. Це не голлівудський фільм чи гра», — каже фронтмен O.Torvald.

Разом з альбомом гурт виклав на своєму YouTube-каналі лірик-відео на пісню Голосові. Режисером відео став Женя Головатенко. Зйомки проходили в одному з київських барів. За сюжетом, герой Жені Галича приходить у бар, де вирує життя, однак його ніхто не помічає. В кадрі можна побачити музикантів гурту, а в ролі бармена — виконавицю Структуру Щастя.

O.Torvald — український рок-гурт, заснований 2005 року в Полтаві. У 2006 році колектив переїхав до Києва, а через два роки записав свій дебютний альбом. У 2017 році O.Torvald представляли Україну на «Євробаченні» з піснею Time. До складу гурту входить п‘ятеро виконавців.


Читайте також: Відео дня: дивимося кліп Zabarski на пісню «МПДУК»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024