Головна
>
Новини
>

Гурт [О] випустив дві пісні з майбутнього дебютного альбому

Гурт [О] випустив дві пісні з майбутнього дебютного альбому

Сьогодні, 14 березня, гурт [О] потішив прихильників одразу двома новими треками – Чим я не така? та Чую. Наразі вони доступні лише на Apple Music. Там само доступне й передзамовлення дебютного альбому, в який ці треки увійдуть.

«Сингл Чим я не така? вокалістка гурту Оля Чернишова присвятила сміливим дівчатам, які визнають свої слабкі і сильні сторони, вміють прощати і просити пробачення. Вона про дорослішання, про той день, коли нарешті розумієш, що не обов’язково визначати себе тим, що про тебе думають інші.

Оптимістична пісня Чую звертається до всіх, хто застряг в ностальгії і думає, що їх найкращі часи лишилися в минулому», – розповідає прес-реліз.

Сам альбом отримав назву Суперінтроверт. Він буде доступним у мережі вже 21 березня. Як обіцяють учасники гурту, окрім танцювальних хітів, на альбомі також можна буде почути балади та акустичні пісні під рояль та укулеле.

«Суперінтроверт — це не супергерой, який рятує світ від зла. І не сором’язливий відмінник. Суперінтроверт досліджує темні води свого Я. Він усвідомлює, що світ неминуче суб’єктивний. Вічнозелені людські питання, любов до плеєрів і плейбоїв, портрет ідеального хлопця і краса в очах того, хто дивиться — про це наш новий альбом», – коментують учасники гурту.

Нагадаємо, що до цього резиденти лейблу Masterskaya вже встигли випустити два міні-альбоми – Самий сок та Роби Любов. Перший з них навіть увійшов до нашого списку найкращих EP 2017 року, з яким можна ознайомитись тут.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024