Головна
>
EP
>

Гурт [O] презентував міні-альбом про любов

Гурт [O] презентував міні-альбом про любов

Сьогодні, 6 квітня, гурт [O] презентував міні-альбом Роби Любов. Платівка доступна також на Apple Music, Deezer, Google Play та Spotify.

Як прокоментувала Оля Чернишова, «Я хотіла про кохання, а хлопці – «без соплєй». Сподіваюся, так воно і вийшло: кохання “без соплєй”».

Фронтвумен також прокоментувала кожний трек на альбомі: «Це веснянки для дискотек. Перший трек ДТМ так точно. Знаєте, коли хочеться закохатися легко і безболісно. І бути дівчиною мрії. Трек Роби любов — єдина повільна пісня в альбомі. Хотілося знайти новий спосіб сказати головні слова. Переклали дослівно з англійської. Сподіваюсь, вимова у мене пристойна. Це не для того, щоб завоювати європейський ринок — просто прикол. Трек Омана — філософські роздуми про життя з красивими гармоніями і спробою почитати реп на Сашин ф‘южн-хіпхоп. Трек Я хочу — ніби висновок після всього вищесказаного, віра в усеререможне кохання і невтомні пошуки його».

Гурт [O] підписаний на лейбл Masterskaya. Влітку минулого року вони презентували дебютний міні-альбом Самий Сок, який складався з шести треків. Він увійшов до нашого списку найкращих EP 2017 року, з яким можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, що сьогодні вранці Іван Дорн презентував новий кліп на пісню Afrika.

Фото: Аліна Сісошвілі

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024