Головна
>
Відео
>

Оля Чернишова знялася в образах духів природи у новому кліпі гурту [О]

Оля Чернишова знялася в образах духів природи у новому кліпі гурту [О]

Сьогодні, 11 грудня, гурт [О] презентував кліп на пісню Поясни з їхнього цьогорічного альбому Суперінтроверт.

Головні ролі у відео зіграли солістка гурту Оля Чернишова та актор Олександр Логінов. За сюжетом кліпу головний герой стикнувся із внутрішніми демонами, що постійно змушують нас сумніватися. Персонажі ж Олі – це духи природи, що допомагають йому у цій подорожі.

Як пояснює опис кліпу, «Ми всі прагнемо бути щасливими в усіх сферах: влаштувати побут, створити сім‘ю і коло друзів, стати майстром своєї справи. Коли ми забуваємо про внутрішнє життя, наші старання можуть втратити радість, ми більше не відчуваємо їх справжньої мети. Але внутрішній компас повертає нас до одвічних питань. Коли ми усвідомлюємо, що не любимо нашу роботу, наші стосунки не здорові, а часто ми стикаємося з трагедіями і справжніми викликами життя, ми запитуємо себе, для чого все це, хто я і що тут роблю? Якщо ми знаходимо сміливість шукати відповідь, у нас з‘являється шанс все змінити».

Образи для кліпу спільно створювали студія Лесі Патоки та дизайнерка Ірина Джус, яка навіть з’являється у кліпі. Серед інших зіркових камео – співачки Луна та Ingret, а також гурт Kadnay.

Зйомки відео відбувалися на важливому рекреаційному об’єкті України Кінбурнському півострові, зокрема в таборі Kinburn Camp. Ціль цього наметово-вігвамового місця у тому, аби попопуляризувати подібний вид екологічного туризму, що посприяє розвитку регіону загалом.

Нагадаємо, що трек поясни входить до альбому Суперінтроверт. Читайте про нього більше у рубриці «Пісня за піснею», а також у матеріалі про найкращі альбоми березня.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
3 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024