Головна
>
Відео
>

Іван Дорн презентував кліп з африканськими танцюристами

Іван Дорн презентував кліп з африканськими танцюристами

Сьогодні, 6 квітня, Іван Дорн презентував відео на пісню Afrika. Ексклюзивна прем’єра відбулась вчора на американському сайті Billboard.

«Afrika — це енергійний біт, який проникає вглиб твоєї душі одразу як починає грати. Це перкусія з голосним вокалом, яка віддає належне культурі континенту. Дорн не може допомогти, але насолоджується людьми та пустельною спекою, і ви відчуєте теж саме, особливо, коли подивитесь офіційний кліп, який підхопив неконтрольовану енергію мелодії та місця, яке на неї надихнуло», — повідомляє видання.

Кліп вже традиційно було зрежисовано Іваном Дорном спільно з Айсултаном Сеітовим, який вже працював над OTD та Collaba. Зйомки тривали впродовж семи днів в Уганді.

«Це була найнереальніша зйомка, в якій я коли-небудь був задіяним. Усі локації знаходились в абсолютно різних містах, ми пересувались між островами на паромах, вивчали Африку, в якій ніхто з нас до цього не був. Швидко і легко подружились з усією командою Masaka Kids Africana, незважаючи на мовний бар’єр розуміли один одного інтуїтивно і все щиріше закохувались у цей час, що ми провели разом, у талановитих дітей та неймовірну країну», — розповів режисер.

У зйомках взяв участь африканський танцювальний колектив Masaka Kids Africana. В описі відео на YouTube музикант закликав прихильників допомогти організації. Гроші, які будуть зібрано, підуть на будівництво будівництва та танцювальної студії в Уганді.

Наприкінці січня Іван Дорн випустив відео на пісню Preach, яке потрапило до нашого «Зорепаду релізів». А також нещодавно презентував пісню Kaida.

Наразі музикант готується до туру, в рамках якого зіграє у Польщі, Німеччині, Нідерландах, Білорусі та Росії. Дізнатись більше можна за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024