Головна
>
Відео
>

Океан Ельзи презентував кліп на пісню “Сонце”

Океан Ельзи презентував кліп на пісню “Сонце”

Сьогодні, 23 травня, гурт Океан Ельзи презентував відео на пісню Сонце з альбому Без меж. Cпеціально для кліпу була зведена оновлена версія пісні, яку буде презентовано 25 травня.

Режисером кліпу став Віктор Придувалов, який вже знімав такі кліпи “Океанів” як Холодно, Кішка, Без бою та Все буде добре.

“Я завжди знімаю відео на образах, що виникли як перші реакції на прослуховування пісні. Почувши Сонце, я побачив дві картинки: головних героїв, що стоять взявшись за руки на даху над містом, а вечірнє сонце ховається в їх долонях та саму групу, яка грає на фоні величезної зірки на ім’я Сонце… Все інше вже вибудовувалось пізніше, під час роботи на сценарієм”, – розповів режисер.

Головні ролі у кліпі виконали Анастасія Шульга та Анатолій Сачівко (засновник та хореограф-постановник танцювальної команди Apache Crew).

> Віктор Придувалов та Анатолій Сачівко ввійши у наш список найцікавіших українських кліпмейкерів. Читайте більше за посиланням.

“В моїх роботах ніколи не має випадкових людей. Я відчуваю героїв і вже під внутрішній референс йде вибір акторів. Анатолій – головний герой – це стовідсоткове потрапляння в настрій та образ персонажа”, – прокоментував вибір акторів Віктор.

Нагадаємо, що попередньою відеороботою Віктора Придувалова став кліп гурту Вагоновожатые – πץнkԎϞр

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024