Головна
>
Новини
>

Гурт On The Wane презентував головний сингл майбутнього альбому

Гурт On The Wane презентував головний сингл майбутнього альбому

Сьогодні, 20 жовтня, київський On The Wane презентував сингл Human Race. Ця пісня увійде до нового альбому Schism, реліз якого назначено на 20 листопада. Запис лонгплею проходив під керівництвом Дмитра Афанасьєва-Гладких на студії гурту Sinoptik.

Прем’єра треку відбулася у відомому нью-йорському музичному журналі Big Takeover Magazine. «Human Race – гарна і енергійна темна конячка, яка виділяється з загального потоку поп-музики і літаргійного року», – пише видання.

«Людство – доволі абсурдне явище. Мы прагнемо вижити, проте вбиваємо самих себе. Наше існування прекрасне і огидне, ми добрі та жорстокі одночасно. Але абсолютно точно, що наше життя не вічне», – розповідає вокалістка Дар’я Максимова.

On The Wane - Schism

On The Wane було створено на початку 2014 року. Гурт складається з чотирьох учасників: Дар’я Максимова (бас, вокал), Анна Ляшок (барабани, вокал), Євген Войтов (гітара, клавіші), та Ілай Дем’яненко (гітара). У них на рахунку лонгплей DRY та міні-альбом Sick.

Презентація альбому Schism відбудеться 8 грудя у київському клубі Monteray Live Stage, а найближчим часом команду можна буде почути на концерті J. Bernardt у Sentrum 2 листопада.

> Читайте також інтерв’ю з Їнте Депре (J.Bernardt) про сольний проект, Україну і Бельгію та гурт Balthazar.

Фото: Руслан Онищенко

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024