Головна
>
Новини
>

Onuka випустила свій перший дует. На фіті — Dakrabrakha

Onuka випустила свій перший дует. На фіті — Dakrabrakha

Onuka випустила сингл Uyavy спільно з Dakrabrakha. Це перший дует колективу за восьмирічну історію, який увійде до майбутнього альбому Kolir.

Kolir стане третім повноформатником артистки. До нього увійдуть уже представлені треки Xashi, Zenit та Сеанс, а також 7 нових пісень. Треклист можна подивитись при передзамовленні альбому.

«Чесно кажучи, я не дуже люблю дуети як такі. Мені подобається, коли артист працює у своєму ключі, а в дуеті часто хтось втрачає ідентичність. Але наш трек з гуртом “ДахаБраха” мені дуже подобається. Марко співає про буденність життя, дівчата — про нещасну любов, а мій меседж — про світ, у якому немає бід. Все йде по колу, і які б не були проблеми, все одно завтра настане новий день». — каже Ната Жижченко про колаборацію.

У творчому доробку Dakhabrakha дуети — теж рідкість через насичений туровий графік.

Треку характерне електронне звучання ONUKA, також в UYAVY звучить відома сопілка, на якій Ната грає бездоганно! Євген Філатов — чарівник звуків, тож він старанно попрацював з ними й над цілісним звучанням треку. Ми ж долучилися вокально, заспівавши в декілька голосів веснянку «Ходить сорока», всілякі вокалізи, вигуки та прислів’я. Радіємо, що в такий непростий для людства період у нас був час для спільної творчості». — розповідає Ніна Гаренецька, вокалістка Dakhabrakha.


Нагадуємо, нещодавно відео Onuka — Zenit виграло нагороду на міжнародному кінофестивалі у Барселоні.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024