Головна
>
Кіно
>

Відео Onuka — Zenit виграло нагороду на міжнародному кінофестивалі у Барселоні

Відео Onuka — Zenit виграло нагороду на міжнародному кінофестивалі у Барселоні

Кліп Onuka на пісню Zenit став “Найкращим музичним відео” на міжнародному кінофестивалі Around International Film Festival Barcelona 2021.

Це було оголошено на сайті фестивалю ARFF. Також гурт написав про перемогу на сторінці у Facebook.

Around International Film Festival — щорічний міжнародний кінофестиваль, який проходить у Парижі, Берліні, Амстердамі та Барселоні. Своєю цінністю ARFF називає нетворкінг. Фестивальний цикл триває цілий рік, протягом якого проводяться різні заходи, де режисери з усього світу представляють свої фільми.

Прем’єра відео відбулася у грудні 2019 року. Режисером став Євген Філатов (The Maneken), саундпродюсер Onuka. Костюми для нього розробила дизайнерка Леся Патока. Центральним елементом кліпу стали українські міфічні та фольклорні образи, в яких помітні алюзії до символіки мексиканської, японської та африканських культур. Для створення образів у кліпі, команда дизайнерки Лесі Патоки зібрала 15 мішків речей на секондхендах.

Нагадуємо, раніше кліп Onuka Vidlik увійшов до шортлистів премії Berlin Fashion Film Festival. Він був представлений у чотирьох категоріях: «Найкращий новий артист», Найкраще музичне відео», «Художник-постановник» та «Стайлінг».

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023