Головна
>
Новини
>

Onuka потрапила до шорт-листа берлінського фестивалю

Onuka потрапила до шорт-листа берлінського фестивалю

Німецький відеофестиваль Berlin Fashion Film Festival оголосив номінантів щорічної премії. Серед них — кліп української співачки Onuka Vidlik. Вн представлений у чотирьох категоріях: «Найкращий новий артист», Найкраще музичне відео», «Художник-постановник» та «Стайлінг».

Усього Берлінський фестиваль розглянув майже тисячу робіт, з яких виокремив 150 відео. Подивитись їх можна тут. Серед конкурентів Onuka Кеті Перрі та RY X.

«Круто, коли робота української команди отримує визнання за межами нашої країни. Знайти себе в шорт-листі BFFF – ознака того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Так, попереду ще багато роботи. Але, коли тільки в одному місті з тобою працюють такі профі своєї справи, як Patoka Studio чи Radioaktivefilm, правда, є стимул робити свою справу з кожним днем все краще», — розповіла Ната Жижченко.

Нагадаємо, що трек Vidlik увійшов до однойменного міні-альбому, який вийшов у 2016 році. Рецензію на нього можна прочитати за посиланням.

Цього року Onuka презентувала альбом MOZAЇKA, про кожну пісню з яких вона розповіла різним українським медіа. Наразі вже відома дата київської презентації альбому.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023