Головна
>
Новини
>

Onuka потрапила до шорт-листа берлінського фестивалю

Onuka потрапила до шорт-листа берлінського фестивалю

Німецький відеофестиваль Berlin Fashion Film Festival оголосив номінантів щорічної премії. Серед них — кліп української співачки Onuka Vidlik. Вн представлений у чотирьох категоріях: «Найкращий новий артист», Найкраще музичне відео», «Художник-постановник» та «Стайлінг».

Усього Берлінський фестиваль розглянув майже тисячу робіт, з яких виокремив 150 відео. Подивитись їх можна тут. Серед конкурентів Onuka Кеті Перрі та RY X.

«Круто, коли робота української команди отримує визнання за межами нашої країни. Знайти себе в шорт-листі BFFF – ознака того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Так, попереду ще багато роботи. Але, коли тільки в одному місті з тобою працюють такі профі своєї справи, як Patoka Studio чи Radioaktivefilm, правда, є стимул робити свою справу з кожним днем все краще», — розповіла Ната Жижченко.

Нагадаємо, що трек Vidlik увійшов до однойменного міні-альбому, який вийшов у 2016 році. Рецензію на нього можна прочитати за посиланням.

Цього року Onuka презентувала альбом MOZAЇKA, про кожну пісню з яких вона розповіла різним українським медіа. Наразі вже відома дата київської презентації альбому.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024