Головна
>
Відео
>

Onuka закликала боротись зі сміттям у новому кліпі

Onuka закликала боротись зі сміттям у новому кліпі

Сьогодні, 24 вересня, гурт Onuka презентував кліп на пісню Strum з альбому Mozaїka. Режисером відеороботи став Алан Бадоєв. У зйомках взяли участь 74 актори.

> 9 лучших клипов Алана Бадоева за 2017 год

«Коли знаходишся на звалищі, чітко усвідомлюєш, що до створення жахливих декорацій для кліпу ми самі доклали зусиль. І що таких “знімальних майданчиків” в нашій країні тисячі. Ми можемо звинувачувати державу або своїх сусідів, а можемо почати діяти самостійно. Нашим відео і ініціативою ми не хочемо нікому докорити. Хотілося б лише, щоб ми з кожним днем ставали кращими і залишили після себе щось більше, ніж гори сміття», – прокоментувала вихід відео Ната Жижченко.

«Власноруч ми втрачаємо навколишнє. Побутове сміття немов лавина сходить на наші міста, країни. Ще трохи й ми не зможемо бачити прекрасне навколо», — говорить Ната Жижченко. Саме тому одночасно з виходом кліпу запускається екологічна ініціатива #ECOSTRUM спільно з організацією «Україна без сміття». Підтримати ініціативу можна двома методами – перерахувати кошти на рахунок чи поширити відео у соціальні мережі. Кожен перегляд та share відео Strum — це відрахування з монетизації на підтримку життєдіяльності сміттєсортувальних станцій.

«Ми дуже захопилися свободою споживання і зовсім забули про її наслідки. Воно й не дивно – адже ми ніколи не бачимо те місце, куди їдуть відходи нашої життєдіяльності. Але погана новина – звалища вже оточують нас. Вони переживуть всіх нас і покоління, які ще навіть не народилися. Суспільство поки не сприймає серйозно загрозу відходів, а вона є. Нам потрібно змінювати культуру споживання і виховувати в собі відповідальність. І робити це потрібно вже сьогодні, поки не стало надто пізно», – розповідає засновниця громадської організації «Україна без сміття» Євгенія Аратовська.

Нагадаємо, що Onuka вирушає у тур на підтримку нового альбому. Київський концерт заплановано на 7 грудня у Stereo Plaza.

Фото: прес-служба

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024