Головна
>
Новини
>

Гурт Public Drama презентував кліп в оновленому складі

Гурт Public Drama презентував кліп в оновленому складі

13 січня гурт Public Drama презентував кліп на пісню Lead Me. Раніше повідомлялось, що сингл був написаний музикантами для участі в націвідборі “Євробачення”. Незабаром гурт презентує і україномовну версію пісні.

Нову пісню музиканти представили в оновленому складі: до дуету вокалістки Марії Тимощук та піаністки Анастасії Бойченко, які є авторами композицій, долучилися Анастасія Кузьміна (скрипка) та Іван Желязко (барабани).

«Давно хотілося прикрасити нашу творчість звучанням інших інструментів та загалом трохи змінити настрій пісень. Коли ми провели першу репетицію зі скрипкою та барабанами, то зрозуміли: це те, що потрібно, зокрема для нового треку, – розповідає Анастасія Бойченко. – Завдяки новому звучанню, на мій погляд, пісня вийшла динамічною, такою, що хвилює й утримує в певному тонусі до кінця. Вона лаконічна, але різноманітна. Вона звучить ніжно, але водночас відчайдушно. У ній немає стандартної форми куплет-приспів, але є інструментальна мелодія, яка зв’язує все в єдине ціле».

Режисером кліпу став Максим Пшеничний, який вже працював з гуртом над їх дебютним кліпом 4:5. Зйомки проходили у приміщенні одеського андеграундного клубу More Music Club.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024