Головна
>
Новини
>

Євробачення-2018: учасники нацвідбору

Євробачення-2018: учасники нацвідбору

Національний відбір на Євробачення-2018 відбудеться вже у лютому. Заплановано 2 півфінали (10 і 17 лютого) і фінал (24 лютого). Трансляція цього року буде одразу на двох каналах – СТБ і UA:ПЕРШИЙ. Переможець Нацвідбору представить Україну на 63-му пісенному конкурсі «Євробачення» в Лісабоні (Португалія).

Нещодавно стали відомі імена 18 музичних проектів, які візьмуть участь у нацвідборі Лише деякі з них вже презентували конкурсну пісню.

photo54002641549856380021

Constantine
Пісня: Місто
Про проект: учасник “Голосу країни”, співпрацює з лейблом Masterskaya. У нашому інтерв’ю Костянтин розповідав, що планує презентувати україномовну пісню для конкурсу.

Dilemma
Пісня: Na Party
Про проект: rnb-дует Dilemma з’явився у 2006 році. Найбільше відомі за хітом Эй, бейба (2010), який було записано з Іваном Дорном у складі Пара Нормальных. У 2017 році проект повернувся до активної творчої діяльності і випустив україномовну пісню На Паті.

ILLARIA
Пісня: Сила
Про проект: учасниця другого сезону “Голосу країни”, на рахунку у якої вже три альбоми – Вільна (2010), 13 місяців (2013) і Я жива (2016). Це буде третя спроба співачки потрапити на Євробачення, перші дві були у 2014 і 2017 роках.

Ingret Kostenko
Пісня: Save My Planet
Про проект: учасниця сьомого сезону “Голосу країни”, вокалістка проекту “Танці з зірками. Повернення легенди”.

Julinoza
Пісня: Хто я? (автор музики та слів – Юлія Запорожець)
Про проект: учасниця сьомого сезону “Голосу країни”. У проекті також грає барабанщик Ігор Чеборатьов.

KADNAY
Пісня: Beat Of The Universe
Про проект: дует музикантів Дмитра Кадная і Філа Коляденко. На рахунку у хлопців три альбоми – Kadnay (2014), 23FLOOR (2016) та Відчуваю (2017). Це друга спроба гурту взяти участь у Євробаченні.

KAZKA
Пісня: Дива (Музика та аранжування: Сергій Єрмолаєв (Ранов), Андрій Ігнатченко (Iksiy Music); текст: Сергій Локшин).
Про проект: дебютанти минулого року, які стали відомі одразу після випуску дебютного синглу Свята. Учасники шоу “X-фактор”.

Kozak System
Пісня: Mamai
Про проект: заснований в 2012 році у Києві. Наразі у гурту три альбоми – Шабля (2012), Пісні самонаведення (разом з Тарасом Чубаєм, 2014) та Живи і Люби (2015). На 2018 рік запланований реліз четвертого лонгплея.

LAUD
Пісня: Не Залишай
Про проект: сольний проект учасника “Голосу країни” Влада Каращука, продюсуванням якого займається Ігор Тарнопольский. Цього року у музиканта запланований вихід дебютного альбому.

MELOVIN
Пісня: Under The Ladder (слова: Mike Ryals, MELOVIN; музика: MELOVIN)
Про проект: переможець шостого сезону “X-Фактору”. Це друга спроба взяти участь у Євробаченні.

Mountain Breeze
Пісня: невідомо
Про проект: учасники сьомого сезону шоу “X-Фактор”.

Pur: Pur
Пісня: Fire
Про проект: харківський інді-поп гурт, який існує з 2008 року. На їх рахунку альбоми Pure (2010), EP Understandable (2010), EP Papercuts (2011), Nevertheless (2013) та EP Просто так (2015). Це вже друга спроба гурту взяти участь в Євробаченні.

TAYANNA
Пісня: Леля
Про проект: Сольний проект співачки з’явився у 2016 році за підтримки Алана Бадоєва, з того моменту вона випустила два альбоми – EP Портреты і Тримай мене. У 2017 році Таянна отримала звання “Прорив року” за версією M1 Music Awards та номінацію як співачка року від YUNA. Це вже друга спроба співачки взяти участь в Євробаченні.

The Erised
Пісня: Heroes (доступна на Apple Music та Google Play)
Про проект: The Erised існують з 2014 року, тоді вони співпрацювали з британським лейблом Med School. Зараз вони готуються до виходу альбому.

The ВЙО
Пісня: Нґа-Нґа
Про проект: український поп-регі гурт, відомий ще з 90-х. На рахунку у гурту п’ять альбомів – Вироби з пластмаси (1998), Ganja (2008), Є? (2012), Мапа (2014) та Зелений (2017).

VILNA
Пісня: Forest Song (слова: Ірина Бояркіна; музика: Юрій Водолажський, Нікіта Рева), досі неопубліковано
Про проект: результат співпраці співачки Ірини Василенко, відомої за шоу «X-Фактор» та продюсера Дениса Ямбора (студія Bambrafone in ZvukoCeh).

Yurcash
Пісня: Stop Killing Love
Про проект: проект музиканта Юрка Юрченка, заснований у 2004 році. Цього року гурт став фіналістом шоу “X-Фактор”.

Сергей Бабкин
Пісня: Крізь твої очі (ITunes, Google Play)
Про проект: відомий за гуртом 5’nizza та сольним проектом. Цього року вдруге стане зірковим тренером шоу “Голос країни”.


Наразі відомо, що заявки у нацвідбір надсилали також гурти Le cœur та Public Drama, але не пройшли у ефіри.

Нещодавно вібулась також прем’єра синглу Forever ALEXEEV, з яким він пробуватиме свої сили на нацвідборі на Євробачення від Білорусі. Режисером відео став Алан Бадоєв.

Нагадаємо, що цього року суддями нацвідбору стали переможниця «Євробачення-2016» Джамала, продюсер і музикант Євген Філатов та артист Андрій Данилко. Ведучий – Сергій Притула.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023