Головна
>
Новини
>

Нове ім’я — Petrovochka. Учасниця Х-Фактору дебютувала із синглом

Нове ім’я — Petrovochka. Учасниця Х-Фактору дебютувала із синглом

Учасниця Х-Фактору, Petrovochka презентувала дебютний сингл Прощай, Амур. Саундпродюсером треку став Ілля Рєзніков з гурту LETAY. Пісня запускає сольну кар’єру черкаської інді-артистки.

«Прощай, Амур — пісня-контраст. З одного боку, ти хочеш прикінчити Амура. З іншого — ласкаво називаєш його «Ти мій Амур». Я написала цю пісню в 16 років. З нами трапляються різні історії, і любов буває нещаслива, але це не привід не любити.

Спочатку вона була дуже драматична, якщо не сказати трагічна! Але Ілля Рєзніков — саундпродюсер треку — почув її інакше. І пісня набрала нового забарвлення» — розповідає Petrovochka.

Petrovochka — сольний проєкт Ані Петровської. Вона вже зібрала значну аудиторію, беручи участь в пісенному шоу Х-Фактор. Відео кастингу співачки із піснею Сергія Бабкіна стало хітом в українському YouTube та зібрало понад 1,2 млн переглядів. Після цього артистка довгий час випускала кавери на власному каналі та виступила разом із гуртом Фіолет на їх київському концерті в клубі Atlas.

Прощай, Амур — дебютний трек співачки. У ньому Аня переосмислює спадок української та світової культури, посилаючись на Ліну Костенко та Данієля Дефо. Трек увійде до першого альбому, реліз якого планується вже цього року.Над ним працюють кілька українських саундпродюсерів, у тому числі і Ілля Рєзніков.

«Коли до мене звернулась Анна, я переслухав весь її численний матеріал і запропонував працювати з піснею Прощай, Амур. У неї вже був демо варіант аранжування, але я зрозумів, що пісня потребує зовсім іншого, і ми з Анею почали шукати. Це було дуже цікаво, і все вдалося. Мені подобається результат поєднання легких мелодій з іронічною лірикою, качовий грув і своєрідний стиль Ані», — розповідає Ілля Рєзніков.

Аня — амбіційна артистка, що планує дати нове дихання українській музиці та зібрати НСК “Олімпійський”.

«Приємно спостерігати за професійним народженням нового музичного імені. Жіночно, поетично, мелодійно і з потенціалом на круті хіти.» — коментує дебют Сергій Мартинюк, фронтмен гурту Фіолет.

Наразі Petrovochka з командою готуються до прем’єри кліпу на трек та випуску наступних синглів.  

Читайте також: Флешбеки до колишніх, “елітарна” музика та Казахстан. Рекап других сліпих прослуховувань Голосу Країни.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024