Головна
>
Новини
>

Pianoбой випустив україномовну версію пісні “Родина”

Pianoбой випустив україномовну версію пісні “Родина”

Сьогодні, 30 березня, гурт Pianoбой презентував відео на пісню Вітчизна. Трек є україномовною переробкою пісні Родина з альбому Не прекращай мечтать.

Переклад тексту для пісні Вітчизна написала прихильниця Pianoбой Катерина Галенко з міста Лисичанськ (Луганська область) у лютому 2017 році. “Пісня набула не тільки нового звучання, але і нового змісту – це погляд на все, що відбувається в Україні очами людини, якої хочуть позбавити її Вітчизни”, як розповідає гурт.

Україномовну версію Родины записували разом з оркестром, в який входять альт (Наталя Оніщук, Наталя Лінник, Костянтин Кулеба), скрипка (Андрій Павлов, Михайло Білич, Віктор Глибочану, Ігор Завгородній, Анна Мозолевич), віолончель (Владислав Примаков, Ігор Пацовський), флейта (Марія Киях), гобой (Олександр Піддубний) та кларнет (Дмитро Пашинський). Аранжуванням оркестру займався Дмитро Саратський, а зведенням – Юрій Смаліус.

Нагадаємо, у лютому Pianoбой випустили кліп на пісню Лучшее, что есть. Почути гурт в живому виконанні можна вже на цьому тижні у київському клубі Atlas.

Фотографія обкладинки: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024