Головна
>
Музика
>

У Києві відбудеться Підсумковий Зорепад Релізів та вручення «Золотої Зорі Лірум»

У Києві відбудеться Підсумковий Зорепад Релізів та вручення «Золотої Зорі Лірум»

5 лютого о 18:00 в Українському Домі (вул. Хрещатик, 2) у Києві відбудеться Підсумковий Зорепад Релізів, під час якого команда медіа про нову українську культуру Лірум презентує найкращі і найкрінжовіші українські кліпи, які вийшли за 2023 рік. Захід відбудеться у співпраці зі Squat 17b та Українським Домом.


Придбати квитки можна за посиланням.


Фото: Оля Закревська

Зорепад Релізів — подія, яка народилася на початку 2023 року, на якій музична спільнота та люди, які цікавляться українською культурою, збиралися у Squat 17b, щоб подивитися й обговорити кліпи, які вийшли протягом попередніх 30 днів. Традиційно Зорепад Релізів проводять першого понеділка місяця. Серед гостей Зорепаду, які презентували свої роботи — Nazva, Tember Blanche, Renie Cares, Христина Соловій, Туча, Саша Кольцова, Otoy та інші.

«Українська музична індустрія змінила правила гри у 2022 році й  розбудовується по-новому. Мені здається логічним, що разом із тим мають зʼявлятися нові премії і ключові події: як серйозні, так і постіронічні. Разом зі Squat 17b нам вдалося створити унікальний формат Зорепаду Релізів, який щомісяця збирав тусовку і донати. Тепер час вивести його на новий рівень», — каже головний редактор Лірум Олексій Бондаренко.

Фото: Оля Закревська

На Підсумковому Зорепаді редакція Лірум збере все, що найбільше запамʼяталося за минулий рік. Також вперше відбудеться нагородження премією «Золота Зоря Лірум» — музичною нагородою від імені редакції. Подія відбудеться в кінозалі Українського Дому.


Перші квитки на подію — за цінами «ранніх пташок», 200 грн. Подальша ціна — 300 грн. Кількість місць обмежена. 

Квитки за посиланням.


Читайте також: «Я стану класиком, лише якщо загину на війні». Яким був поет Максим Кривцов — у спогадах близьких, друзів та колег

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024