Головна
>
Анонси
>

Фестиваль Plan B запускає онлайн-проєкт про соціальні інновації та нову музику

Фестиваль Plan B запускає онлайн-проєкт про соціальні інновації та нову музику

Фестиваль соціальних інновацій та нової музики Plan B запускає онлайн-проєкт «На карантині з Plan B». Він стартує 23 травня. Організатори планують, що він триватиме протягом п’яти тижнів. 

Протягом 5 тижнів відвідувачі отримуватимуть актуальний контент у формі музичних стрімів, актуальної публічної програми та нетворкінгу. Головна тема проєкту – технології та підприємництво, соціальні та культурні інновації, нові сценарії світу та комунікації суспільства майбутнього. 

Як і офлайн-фестиваль, онлайн-проєкт складається з денної та нічної програм. Plan B Day поєднує освітні формати – лекції, міжсекторальні дискусії, нетворкінг та воркшопи. Plan B Night презентує перформативну програму та live-стріми від музикантів. Окремою подією стане воркшоп Idea Boot Camp, на  якому раніше відібрані учасники прокачають свої ідеї разом з українськими та іноземними менторами. 

«Plan B є майданчиком для обговорення змін, тож для онлайн-програми ми обрали найгарячіші теми, практичні кейси дієвих інновацій та рішень суспільних проблем, найсвіжіші історії від креативних підприємців та нову музику з різних областей України. Ми хочемо не тільки влаштувати енергетичний обмін між містами, а показати, що цінного є в субкультурах різних спільнот, зробити більш видимими локальні ком’юніті. Цей проєкт дає змогу підтримати фінансово музикантів, артистів, митців, незалежні ініціативи та культуру загалом – що є дуже важливим під час карантинної кризи», – зазначає Аліна Ханбабаєва, директорка фестивалю Plan B.  

Слідкувати за подіями фестивалю можна на їхній сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про нову ініціативу від алкогольного бренду Jägermeister – #SAVETHENIGHT. Дізнатися більше можна у нашій новині.  


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
6 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024