Головна
>
Новини
>

“Як справи, насправді?”- питає Postman у новій пісні та закликає піклуватись про ментальне здоров’я

“Як справи, насправді?”- питає Postman у новій пісні та закликає піклуватись про ментальне здоров’я

Postman випустив пісню-заголовок для соціального проєкту “Як справи, насправді?”. Проєкт прагне дестигматизувати турботу про психологічне здоров’я.

Коли я був підлітком, моєю терапією була музика. Музика дає змогу відчути, що тебе розуміють i ти не один. Зараз, у 29, я розумію, що є трохи дієвіші і швидші способи поладнати з собою і світом, ніж просто слухати і писати пісні. Що існують спеціалісти, допомога яких покращує якість життя. На жаль, стигматизація психологічної допомоги погубила багато хороших людей, яких я знав і які не змогли впоратись зі своїми проблемами. Особливо це стосується покоління моїх батьків. Тож я дуже радий, що моя пісня звучатиме у такому важливому і потрібному для України проєкті. 

 Пишучи Як справи, насправді я уявляв, як ми з друзями їдемо у купейному вагоні, обшитому темно-коричневою фанерою а-ля під дерево, горить тьмяне жовте світло і за вікном дуже холодно. Момент, про який йдеться у пісні — це початок пригоди, легке збудження від нової історії і невідомого.”  — розповідає Костянтин Почтар

Проєкт “Як справи, насправді?” — це серія розмов перехожих українських міст, а також телеведучих та артистів з психологами. Автори проєкту хочуть боротися зі стереотипами щодо психологічних проблем, популяризувати звернення до психологів та показати, що із будь-якої ситуації можливо знайти вихід.

В рамках першої частини проєкту Джамала, Олександр Фоззі Сидоренко, Ярослав Лодигін та ведучі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ разом із психологами організації People in Need спілкувалися з перехожими міст Бахмут, Попасна та Світлодарськ. На повну силу проєкт запрацює у березні.

Проєкт “Як справи, насправді” створено за ініціативи Чеської неурядової гуманітарної організації People in Need та за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID


Нагадуємо, у 2019 Костя запустив власний лейбл Watra, на якому вийшов останній поки що альбом PostmanCity Freak.  Більше про лейбл Watra можна дізнатися з нашого інтерв’ю зі співзасновниками.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023