Головна
>
Новини
>

Телеграм-канал Потоп перетворився на музичне медіа

Телеграм-канал Потоп перетворився на музичне медіа

Вчора телеграм-канал «Потоп» оголосив про те, що він переходить у формат музичного медіа та запускає власний сайт. Наразі там можна знайти не лише архіви попередніх «випусків» з Телеграму, а й серія матеріалів з підсумками року.

 

Ми зв’язались із засновниками телеграм-каналу «Потоп» Олесем Ніколенко та Сергієм Вороновим та попросили їх розповісти більше про новий журнал.

– Хто працює ще над «Потопом» та чи плануєте ви розширяти редакцію?

Сергій: Нам для телеграм-каналу писав ваш головред, Юра Бондарчук (ex-oh,deer!), Оля Закревська (концертна фотографиня – прим.ред), Валентин Перуз (Радіо Непоганість). Ми – аморфна система, будь-хто може прийти і написати для ПОТОПУ. Взагалі треба убивати інститут «експертів», it’s not working anymore.

Олесь Ніколенко: На bit.ua работает очень классный человечек Женя Руденко, который делает для этого издания суперобъемные и крутые интервью с музыкантами. Скоро он вернется из отпуска отдохнувшим и ворвется тоже к нам на движ.

– Чому ви вирішили назватись «единственным независимым журналом о музыке»?

Сергей Воронов: Це для SЕО. Як то кажуть, SEO is back. Thanks God.

Олесь Николенко: Вообще по приколу, но в каждой шутке… Мне кажется симптоматичным, что простое описание «шапки» сайта триггернуло и обсуждение в комментариях коснулось главным образом этого, а не самого контента ПОТОПа. Значит, мы все делаем правильно. Кого задело, не обижайтесь! Вы и сами знаете, кто из вас был самым первым и независимым, обиды гнуть ни к чему. Как говорил один мудрец, «наверху знают кто любит, а кто подражает / кто как играет».

– Олесь, ти головред Bit.ua, а сайт зроблено з ним на одній платформі. Чи буде «Потоп» частиною видання та чи має він фінпідтримку?

Олесь Николенко: У bit.ua очень сильный рекламный отдел, который способен делать чудеса. Поэтому ПОТОП будет пользоваться рабочим ресурсом Бита в своих нуждах. Все остаются на своих местах, но мы вообще за всяческую кооперацию и объединение усилий.

– Як плануєте монетизувати «Потоп»?

Олесь Николенко: Смотреть выше. Жизнь покажет.

– У чому місія «Потопу»? Чим ви відрізняєтесь від інших музмедіа?

Сергей Воронов: «Спасение утопающих дело рук самих утопающих». Скоро дропнемо невеликий експлейнер, а так – то у нас можна матюкатись без зірочок.

Олесь Николенко: Пусть об этом судят читатели. Если прочесть не только заголовок сайта, но и некоторые наши тексты, из них все должно быть понятно, кто мы и зачем сюда пришли.


Нагадаємо, що про «Потоп» ми розповідали у нашій другій підбірці телеграм-каналів про музику. Цей канал запустили Олесь Ніколенко, головний редактор Bit.ua, та Сергій Воронов, гурт Зэ Джозерс. Раз на тиждень вони та запрошені автори публікували по кілька матеріалів, стилізуючи це все під випуск журналу. Після запуску сайта телеграм-канал буде працювати у старому режимі і щопонеділка презентуватиме новий випуск.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024