Головна
>
Відео
>

Харків’яни Prince Albert випустили кліп, знятий нью-йоркським режисером

Харків’яни Prince Albert випустили кліп, знятий нью-йоркським режисером

17 травня у харківського гурту Prince Albert вийшов другий сингл Fall і кліп на нього. Режисером відео став фотограф і відеопродюсер Джеймі Йорк (NY). Зйомки проходили у Харкові та Нью-Йорку, а однією з локацій стала студія О, в якій гурт регулярно проводить репетиції.

«Ми намагалися відтворити динаміку треку в відео і зберегти його атмосферність, тому, напевне, він такий вийшов», — прокоментували кліп учасники гурту.


 Артем Рісухін

В українському інді мені понад усе не вистачає легкості. Не якоїсь вимученості у спробі скопіювати звучання. Не нехлюйства під видом лоуфайю У харків’ян Prince Albert вийшло зробити нову роботу Fall невимушеною, але з любов’ю до дрібниць. Трек тягне і у пост-панку, і у нью-вейва, і альтпопу. Наче канадійці Braids вирішили пограти у дарквейв. І це абсолютно прекрасно.

Кліп доповнює відчуття завдяки харизмі та емоція Маші Деменко. Команда, здається, віднайшла ідеальний баланс між електронікою та гітарним звучанням. Дуже добре скроєно, і дуже зачіпає. Один з найкращих українських треків за довгий час.


Гурт Prince Albert — Марія Деменко (бас, вокал), Алекс Алексеєв (драм-машина, сінтезатори) та Дмитро Верьовкін (гітара). У цьому складі вони грають з 2016 року. Окрім пісні Fall, на їх рахунку також трек Exorcism, який можна послухати на Soundcloud. Реліз дебютної платівки бенду заплановано на 2018 рік.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023