Головна
>
Література
>

Онлайн-інститут Projector запускає власне видавництво Projector Publishing 

Онлайн-інститут Projector запускає власне видавництво Projector Publishing 

Під час 11-го міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» команда онлайн-інституту Projector повідомила про створення власного видавництва. Воно працюватиме тільки з українськими авторами та не видаватиме переклади закордонних книжок. Про це повідомляє Vector.

Нове видавництво публікуватиме періодичні друковані видання, артбуки, нон-фікшн, освітню літературу. Крім того, команда продовжить випускати авторські журнали та артбуки.

«Ми спеціалізуємося на візуальних журналах та артбуках, сучасній освітній літературі. Створюємо свої авторські видання та співпрацюємо з талановитими українськими авторами», — йдеться на сайті видавництва.

Значну увагу команда Projector Publishing приділятиме візуальному оформленню видань.

Редакторкою видавництва стане колишня редакторка онлайн медіа Telegraf.Design Анна Карнаух, а креативним директором — Гліб Капоріков.

Найближчим часом видавництво опублікує третій випуск друкованого журналу Telegraf.Magazine. Це — журнал про креатив на війні, ілюстрований командою дизайнерів Telegraf.Design. Також видавництво випустить книжку Not little Things — це збірка особистих історій, які разом «стають історією великого спротиву». Окрім того, планується випуск нового журналу про сучасні технології.

Видання будуть опубліковані в онлайн-магазині Projector Store. Також вони реалізовуватимуться на сайтах та в офлайнових точках партнерів-дистриб’юторів: ArtHuss, «Наш Формат», «Залізна Крамниця», Кінокнигарня «Жовтень», у музейній крамничці Мистецького Арсеналу, Utopia8 та інших.

Projector Creative & Tech Institute — українська компанія, що надає послуги у сфері інтернет-освіти та позиціонує себе як онлайн-інститут. Компанія була заснована в Києві у 2015 році.


Читайте також: «Теорії змов», «Тіло, секс, шлюб» та «За перекопом є земля»: що найбільше купували на «Книжковому Арсеналі»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024