Головна
>
EP
>

Пташник презентував альбом-історію про відновлення людини після стосунків

Пташник презентував альбом-історію про відновлення людини після стосунків

29 січня музикант Пташник презентував міні-альбом буденна пересічна драма. Усього в ЕР увійшло п’ять пісень.

За словами музиканта, буденна пересічна драма – це концептуальний алаьбом, який розповідає цільну історію. Платівку умовно можна розділити на три акти, які відповідають три періоди відновлення людини після стосунків:

«Перший – поки ніхто не бачить, це одна пісня яка уособлює період який можна описати простим прикладом “Поки ти тусуєшся з друзями то все наче добре, або ти робиш вигляд, що все гуд, але поки ніхто не бачить – тобі погано” розбите серце, закоханість, депресивність.

Другий – це дві пісні: що таке любов та ноти сумніву. Це наступний етап, коли ти вже трошки оговтався та починаєш задавати питання. Чому все сталось як сталось? Хто винен в цьому? А чи справді я любив? Що я можу зробити краще? Цей період приносить дуже багато сумнівів та вилазять внутрішні страхи. І саме даючи відпір оцим сумнівам та знаходячи відповіді на оці питання ми можемо стати кращою людиною. Сильнішою, впевненішою в собі та готовою боротись за краще майбутнє.

Третій – будь зі мною відверта та виклик. У цьому періоді головний герой вже зібрався до купи, дав собі якісь відповіді та йде на зустріч новому», – розповів музикант.

Пташник – це сольний проект музиканта Максима Пташника, який існує з 2016 року. Його перший міні-альбом Обіцянка кінця самотності записувався на студії Лесика Омодади. Послухати першу платівку можна тут. Нагадаємо, що пісня Воля (Іздрик) увійшла у наш плейлист 50 улюблених пісень 2017 року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024