Головна
>
Новини
>

В Україні вперше виступить Rag’n’Bone Man, автор хіта Human

В Україні вперше виступить Rag’n’Bone Man, автор хіта Human

На наступний день після оголошення дати фестивалю та перших анонсів, фестиваль UPark оголосив ще двох артистів. Один із них – британський виконавець Rag’n’Bone Man, автор всесвітньо відомого хіта Human. Його виступ відбудеться 17 липня.

Rag’n’Bone Man 2017 року випустив свій перший повноформатний альбом Human, який досяг світової слави. Завдяки ньому британцю вдалося виграти нагороду “Кращий молодий артист” від Brit Awards. Утім, Human – далеко не перша робота виконавця. До цього він багато експериментував із музикою на стику блюзу та хіп-хопу. Переломним став вихід міні-альбому Wolves, частина пісень з якого потрапила і в Human.

Також сьогодні стало відомо, що на фестивалі зіграють Pale Waves – молоді британці та фаворити NME. Їхня дебютна платівка вийшла цього року.

Нагадаємо, що вчора, 11 грудня, з’явилися перші деталі про UPark 2019. Він змінив місце проведення, та пройде у Sky Family Park. Окрім того, триватиме не два, а три дні. Серед артистів, які вже оголосили – The Prodigy та SWMRS.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024