Головна
>
Новини
>

Фестиваль UPark змінив локацію, оголосив першого артиста та дату проведення

Фестиваль UPark змінив локацію, оголосив першого артиста та дату проведення

Сьогодні фестиваль UPark на своїй сторінці у фейсбуці опублікував інформацію щодо заходу, який пройде цього року. Фестиваль змінить локацію. Раніше він проводився на НСК “Олімпійському”, минулого року – на стадіоні “Динамо” ім. Валерія Лобановського. 2019 року фестиваль пройде у Sky Family Park.

Друге оновлення – цьогорічний фест триватиме не два дні, як попередні, а три. Дати проведення: 16, 17 та 18 липня 2019 року.

Також фестиваль назвав ім’я першого гурту, який заявлений на фест. Ним став американський поп-панк гурт SWMRS. Соліст цього гурту відомий перш за все як син Білі Джо Армстронга, вокаліста Green Day.

Разом із тим фестиваль змінив айдентику та оголосив продаж квитків за спеціальною ціною. Від сьогодні відкрита реєстрацій на передзамовлення квитків. Це можна зробити за спеціальною формою на сайті Concert.ua.

UPD: Також сьогодні стало відомо й ім’я першого хедлайнера. Фестиваль очолять The Prodigy – легенди електронної стадіонної музики. Нагадаємо, що минулого року британці виступали на фестивалі Atlas Weekend.

Нагадаємо, що минулого року хедлайнерами фесту були Gorillaz та Massive Attack. Раніше на ньому також виступали Muse та Red Hot Chili Peppers. Серед українських артистів можна було почути YUKO та The Hardkiss.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024