Головна
>
Новини
>

Кавер на Скрябіна, лагідна українізація та «босі нозі» Нацвідбору — підбірка п’ятничних пісень

Кавер на Скрябіна, лагідна українізація та «босі нозі» Нацвідбору — підбірка п’ятничних пісень

Сьогодні п’ятниця, а це означає, що чимало українських виконавців релізять свої пісні та кліпи. Зібрали для вас п’ять різних, але цікавих релізів і розповідаємо про них.

Джозерс — Це дурня, а не любов

До дня закоханих самопроголошені «найсміливіші діти провінції» Джозерс випустили сингл Це дурня, а не любов і кліп на нього. Ця робота продовжує тренд гурту переосмислювати свої старі пісні та робити їхні українськомовні версії. Отже, Це дурня, а не любов — нова версія Не влюбляйся никогда з альбому Сложные машинные биты 2018-го року. Учасники гурту кажуть, що попереду ще купа перевидань старого матеріалу.

Tember Blanche — О дев’ятій (лірик відео)

Тему токсичного кохання продовжує і київський інді-поп дует Tember Blanche, який дебютував з лонгплеєм кілька місяців тому.

О дев’ятій — розповідь людини, яка настільки прив’язалася до іншої, що готова терпіти будь-яке ставлення у свій бік. Попри це, стосунки продовжуються, а от фінал відкритий.

У цій пісні вокалістка гурту Олександра Ганапольська розповідає історію від чоловічої особи.  

Jamala Хай буде так, як хочеш ти

Jamala сьогодні презентувала кавер на Скрябіна. Хай буде так, як хочеш ти один із саундтреків української комедії «Я, “Побєда” і Берлін» знятої за мотивами однойменної книги Кузьми Скрябіна. Прем’єра фільму запланована на 24 березня 2022 року. Послухати пісню можна тут.

«Вона про нас, про найпростіші почуття. Про те, що кожен робить в житті дурниці і шукає навколо винних. І на рівному місці ображається, коли провину звалити немає на кого.
Це абсолютно точно життєва історія
», каже про трек співачка.

Wellboy Nozzy Bossy 

Фіналіст Нацвідбору-2022 Wellboy нарешті представив трек, з яким претендує на участь в Євробаченні-2022 та кліп на трек. Wellboy каже, що Nozzy Bossy «про силу села і всіх босоногих людей, які йдуть по цій планеті», а себе вважає «босяком»:

«Йду кудись, не знаю куди. Але я йду босим і мені це в кайф. І ця пісня — про всіх таких людей, з якими завжди сила села, землі, яка дає тобі енергію. У цій пісні багато глибоких речей».

Skofka В дорогу

Репер Skofka вважає, що «музика дуже добре смакує в дорозі», а відтак намагався створити трек, який би пасував дорожнім плейлистам.

«Ми часто слухаємо музику їдучи на власному, улюбленому авто до себе на дачу чи на таксі додому. Маршруткою з роботи чи автобусом на відпочинок. В навушниках в потязі чи в навушниках в метро ми всі слухаємо музику», розповідає артист.

До речі, майбутній альбом репера теж називатиметься В дорогу і він буде натхненний естетикою різноманітних дисків, які так і називалися — «Музика в дорогу».


Читайте також: Our Atlantic анонсували дату першого сольника та показали кліп на «Моя любов»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024