Головна
>
Новини
>

Сьогодні відбулась прем’єра документального серіалу «Reload.today»

Сьогодні відбулась прем’єра документального серіалу «Reload.today»

У п’ятницю, 18 лютого, відбулась прем’єра документального серіалу «Reload.today». Це проєкт формації Some People і він присвячений людям, які «в прямому сенсі перезавантажують Україну просто зараз».

«Reload.today» розповідає і знайомить глядачів з людьми, які працюють в громадському секторі, медіа, культурі, кінематографі та інших площинах, що формують сьогоднішню самоідентифікацію суспільства. Це 40 історій про внутрішнє перезавантаження.

«Коли у суспільстві відбувається струс — це завжди відображається на культурі. 2014 рік є знаковим та поворотним для України — цього року ми змінились назавжди. Ця зміна стосується як кожної людини, так і цілої нації, яка, в свою чергу, складається з окремих людей. Саме про таких людей ми хочемо розповісти», — кажуть організатори.

Перша з десяти серій вже доступна на YouTube-каналі формації Some People

«Сидячи в своєму місті та роблячи висновки про певний регіон лише по соціальним мережам та новинам, дуже важко зрозуміти повну картину. Після мандрівки я зрозумів, що майже нічого не знав про цілу купу процесів, які змінюють нашу країну та роблять її сильнішою. Процесів, за якими стоять не абстрактні установи, політики чи компанії. Процесів, якими керують живі люди – повз перепони, складнощі, виклики та сумніви», — розповідає автор ідеї та ведучий проєкту  Михайло Правильний.

Крім цього, 15 лютого презентували також фотобук, що розповідає про субкультурних діячів України, діджитал шоукейси. Героями фотобуку стали артисти, митці, субкультурні ком’юніті та цікаві бізнеси.

Нагадаємо, що 17 лютого у прокат вийшов новий фільм Олега Сенцова — «Носоріг». Наша розмова з режисером за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024