Головна
>
Музика
>

200 000 за кліп: Renie Cares презентує трек та запускає збір на пікап

200 000 за кліп: Renie Cares презентує трек та запускає збір на пікап

Renie Cares презентує пісню навчи мене. Це перший трек з майбутнього альбому виконавиці легка нестерпність буття. Виконавиця також обіцяє прем’єру кліпу, як тільки збере 200 000 грн на пікап для ЗСУ.

Саундпродюсер Саша Мусевич каже, що для нього навчи мене це історія, яку хочеться слухати й, перш за все, розуміти, про що вона.

«Тому перша частина — тиха й плавна, із легким розвитком, щоб акцентувати всю увагу на тексті. Далі різкий вступ барабанів і важчих гітар розкривають весь характер. Такий саунд флешбечить мене в юність, коли ти вперше проживаєш весь спектр емоцій, і лиш важке й голосне музло тебе лишає в реальності», — пояснює він.

Для Renie Cares навчи мене — ідеальний баланс між уже відомими якби та заратустрою:

«Цим треком я для себе ставлю крапку явному оспівуванню співзалежних стосунків і в текстах, і в житті».

Кліп на пісню зняв режисер Ілля Дуцик, відомий у вузьких колах своїми роботами для Oi Fusk, Dobryva, Туча.

200 000 гривень на пікап = прем’єра кліпу

Наразі не всі музиканти можуть займатися музикою, бо воюють із Росією. Одним з таких є Слава, який «коректує вогонь арти на східному напрямку, скидає на орків бімби та єбаше дронами камікадзе» і якому потрібен всюдихід.

А відтак Renie Cares у партнерстві з фондом Musicians Defend Ukraine 17 лютого запускає збір на пікап для в/ч А5750 в якій служить Слава. Як тільки на банці збереться 200 000 грн — кліп на пісню навчи мене з’явиться на YouTube-каналі renie cares

*Через місце розташування й специфіку роботи чоловіка більше інформації про нього надати не можуть Але запевняють, що нададуть усі звіти, акти приймання-передачі від частини та фото після успішно виконаної задачі.


Нагадаємо, миргородський виконавець збирав гроші на потреби ЗСУ й пообіцяв, що коли слухачі задонатять 100 тисяч — він випустить альбом. Так в мережі з’явився мініальбом Дорослий чоловік.

F 30 вересня thekomakoma випустив кліп на пісню Родина. У кліпі закликав слухачів долучитися до збору коштів на відновлення будівлі, а натомість пообіцяв випустити альбом, як вдячність за донати, коли збере 200 тисяч гривень. Необхідну суму він зібрав того ж дня. Так ми почули Наївний альбом, який очолив наш редакційний топ найкращих альбомів року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
22 години тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024