Головна
>
Відео
>

Відео дня: документальний фільм RespublicaFEST

Відео дня: документальний фільм RespublicaFEST

Один із найбільших музичних та стріт-арт фестивалів України RespublicaFEST презентував документальний фільм Music Factory Documentary 2017. Документалку презентували у рамках програми обміну для молодих музикантів та арт-менеджерів із України та Німеччини.

«Проект здійснювався протягом квітня-вересня 2017 року. Відкритий прийом заявок українських та німецьких учасників забезпечив різноманіття музикантів із зовсім різним досвідом та музичним баченням. Це, в свою чергу, допомогло підготувати нестандартну та ні на що не схожу програму, з якою учасники виступили на фестивалі Bunte Republik Neustadt в Дрездені та на RespublicaFEST в Кам’янець-Подільському, – розповіли організатори. – Крім того, проект залучив 4 арт-менеджерів із обох країн, що допомогло їм отримати неоціненний міжнародний досвід, допомогти будувати міжнародну логістику, промо проекту та вперше отримати навички тур-менеджменту».

Проект реалізується в партнерстві із німецькою організацією Kultur Aktiv e.V. за підтримки Фонду “Пам’ять, відповідальність та майбутнє” (EVZ) в рамках підтримки проектів програмою Meet up: Deutsch-Ukrainische Jugendbegegnungen, Міністерством закордонних справ Німеччини та Фондом Роберта Боша.

Фото: Маркус Брененштуль та Daily Metal

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024